Verona představí "Meziprostor" na konci září

21.09.2014 08:03 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Tři roky po předchozím počinu "Den otevřených dveří" přichází Verona s novým albem. Nahrávka "Meziprostor" vyjde u Universalu 26. září a nabídne deset písniček. Nechybí mezi nimi ani několik již dříve představených singlů, včetně posledního kousku "Nech si zdát". Kolekce bude obsahovat jak skladby zpívané v češtině, tak anglické songy.

Verona - Meziprostor
© facebook interpreta
"Na albu jsme pracovali dva roky, aby každá skladba měla smysl a byla stoprocentně odvedená od začátku až do konce. Experimentovali jsme někdy víc klubově, někdy zas popově a také se živými nástroji, určitě si tedy každý najde na desce to své," uvedla dvojice na svém facebookovém profilu.

Jedná se už o šestou položku v diskografii původně čistě tanečního projektu ve složení Peter Fider a Markéta Jakšlová, který vznikl v roce 2001. Z minulé desky "Den otevřených dveří" vzešly rádiové hity jako "Hey Boy" nebo "Ztracená bloudím".

Tracklist slibuje těchto deset písní: Doteky, Fallin' In Love, Láskoproud, Nech si zdát, Nobody Cares, Quick, Takin' Over, There's No Way Out, Ve vlnách, Volnej pád.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY