Metallica vydá do konce roku záznamy ze všech svých letošních koncertů

22.09.2014 15:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Webové stránky thrashmetalové legendy Metallica livemetallica.com letos slaví desáté výročí spuštění a kapela se rozhodla oslavit tuto událost vydáním záznamů všech sedmadvaceti vystoupení, které letos odehrála. K pětadvaceti koncertům v rámci turné "Metallica By Request" (chybět by tedy neměl ani záznam z pražské zastávky) budou zveřejněna i benefiční vystoupení v Los Angeles a vystoupení na slavném festivalu Glastonbury.

To vše už je dostupné na vzpomínané webové stránce v digitální podobě, kapela ale jednotlivé záznamy vydá i na CD. Již nyní si můžete koupit živáky z koncertů v Quitu, Limě a Bogotě, každé další pondělí budou následovat další tři koncerty. Nakonec vyjde v prosinci i box obsahující všechna vystoupení, předobjednat si ho můžete za 417 dolarů. Začátkem příštího roku vyjdou také čtyři koncerty na vinylu. Které to budou, rozhodnou fanoušci svým hlasováním.

Kalifornská čtveřice letos kroutí svoji třiatřicátou sezónu. Zatím vydala devět studiových alb a posbírala devět cen Grammy. Po celém světě prodala desítky milionů svých alb. Loni zveřejnila 3D film "Metallica: Through The Never", který přináší kromě zvláštního příběhu i netradiční pohled na dění na jevišti i v zákulisí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY