Finalisté X Factoru nezahálí. Projekt Hangover spojuje Česko, Slovensko a Maďarsko

17.09.2014 09:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kdo letos na jaře sledoval česko-slovenskou verzi X Factoru, jména Peter Bažík, Tibor Gyurcsík a Matěj Vávra mu určitě nejsou cizí. Prvně jmenovaný vítěz se spojil se dvěma finalisty a vznikl z toho nový projekt Hangover, který se netají vysokými ambicemi. Koneckonců stojí za ním tým kolem porotkyně Celeste Buckingham, jenž se už před začátkem léta stihl postarat o první hit další účastnice soutěže, známé pod jménem Mamba Dasha.

Tříčlenná pánská formace spojuje slovenského, maďarského a českého zpěváka, proto se i klip k písničce "Too Many Girls" odehrává ve třech zemích. Jeho natáčení zabralo osm dní a z výsledku je poznat, že za ním stojí spousta práce. Singl je šikovně napsaný rádiový hit, který připomene spíše britskou popovou produkci než tu zdejší a rozhodně neurazí. Chybí mu snad jen větší osobitost zpěváků, jejichž projev působí trochu sterilně. Ale na první pokus chlapci nic nepokazili a hravá písnička se zdá být lehkou, nenáročnou rádiovkou, zatímco video ukazuje příjemně rozjuchanou party, která je na rozdíl od mnohých jiných podobně postavených klipů alespoň pojata originálně. S přimhouřením oka za sedm.

Zpěváci pomalu začínají plánovat také představení vlastních skladeb. Například Bažík už má singl hotový a k jeho odtajnění by mělo dojít brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY