K(r)ávoviny: od spektáklu Dominiky Mirgové po exklusivní návod na smazání alba U2

19.09.2014 15:12 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Dominika chystá dokument!!! Zůstaňte s námi! Mezitím si, jestli chcete, smažte novou desku od U2 - poradíme vám, jak na to, krok za krokem. V dnešní nepravidelné dávce emocí na vás ale taky čeká třeba revize masek Slipknot a jedna Zlatá deska. Neváhejte a čtěte...

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Fundamentální naděje tuzemské pop music Dominika Mirgová, jíž jsme věnovali na našem a vašem oblíbeném serveru zhruba pět článků, chystá dokument o své letité kariéře a je vysoce pravděpodobné, že spektákl svou stopáží přesáhne dvanáct minut. (musicserver)

Kluci z heavymetalového boybandu Slipknot si pořídili nové masky, které již odpovídají směrnicím Evropské unie. (musicserver)

Po vzoru megaúspěšného návratu Spice Girls z roku 2007 je comebackový hit Tokio Hotel rovněž baladou. (musicserver)

Podle DJ Mustarda (toho!!! DJ Mustarda) je nové album Rihanny zatím stále v raném stadiu. :-( (Popjustice)

Lady Gaga a Tony Bennett se konečně rozhodli nás přestat nudit a děsit. (musicserver)

Všechno nejlepší, Stando Vegáči Hložku! (Deník)

-

Představitel takzvaného moudrého hip hopu Kanye West zastavil koncert, protože si nebyl jistý, zda jeho výzvu "Povstaňte! (Já jsem bůh.)" vyslyšeli skutečně všichni (krom vozíčkářů, pochopitelně), což ho zneklidňovalo. (musicserver)

Tu desku od U2, co jste dostali do svých iTunes zadarmo a co vás nudí, si můžete teď jednoduše (jednodušeji než přes delete) smazat, víte? (musicserver)

Pořadatelé koncertů možná budou moci žádat o hlukové výjimky. Možná. (Deník)

Calvin Harris, Ellie Goulding a Kendrick Lamar se pokusí poškádlit tajemství bermudského trojúhelníku. Podívejte se na jejich (poslední) fotografie. (musicserver)

Katy Perry a nějací další lidi byli nominovaní na evropské ceny MTV. (musicserver)

Relativně nezáživnou desku "Identity" Ondřeje Brzobohatého si v českých zemích koupilo už více než třicet čtyři lidí (konkrétně něco málo přes pět tisíc), a tak dostala Zlatou desku. (Deník)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: jen tak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY