Celeste Buckingham napsala, Veronika Stýblová nazpívala. Skvělý popový hit "One More Time" je na světě

13.09.2014 17:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Veronika Stýblová byla v loňském ročníku SuperStar považována za typ zpěvačky, z jejíchž hlasových možností si sice skoro všichni sednou na zadek, ale po soutěži bude těžko hledat schopné autory. To se vzápětí potvrdilo, když kolem ní začal kroužit Michal David. Vypadá to ale, že nakonec se na ni štěstí přece jen usmálo: pod svá ochranná křídla si ji totiž vzala z hlediska využití potenciálu pravděpodobně nejšikovnější účastnice všech českých či slovenských talentových show - Celeste Buckingham.

Ta ke všem svým aktivitám, jejichž výčet byl už tak bohatý, nyní přidává i pomoc mladým talentům. Dle svých slov má už vyhlédnuto několik nadaných umělců jak v Česku a na Slovensku, tak v jejím současném domově v USA. Už před prázdninami v kariéře popostrčila Mambu Dashu, která sice v X Factoru nedošla nijak závratně daleko, ale její první hit hrají rádia u nás i na Slovensku. Brzy vyjde i první klip projektu Hangover tří chlapců ze stejného talentového klání, ještě předtím ale došlo na Stýblovou.

Pro ni song "One More Time" Celeste sama napsala a pro její výrazný hlas ušila na míru. "Snažila jsem se písničku napsat tak, aby Veronice co nejvíc seděla. Je velmi talentovaná a má velký hlas," vysekla poklonu kolegyni, která jí kompliment vrátila: "Chvíli mi trvalo, než jsem se s písní ztotožnila, ale myslím, že Celeste to lépe vystihnout nemohla. Skladba je sice smutná, ale líbí se mi silná energie, která z ní vychází."

A nutno říci, že slovenská hvězda odvedla skutečně výtečnou práci: novinka je určena popovému publiku, a i když nevyčnívá žádným novátorstvím, zpěvačce sedí perfektně. Stýblová pro rozjezd své dráhy potřebuje hit a také dokázat, že má vokálně skutečně co nabídnout. Obojí by skladba měla zajistit - jedná se totiž o pop světových parametrů. To je ostatně u tvorby Celeste už dobrým zvykem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY