Válka zpěvaček: Katy Perry (prý) sabotovala turné Taylor Swift. Ta jí to vrátí songem

12.09.2014 13:44 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V ženské pop music začíná pořádně přituhovat. Ostrý konkurenční boj, který v ní v posledních letech kvůli přesycení trhu vládne, už proti sobě nedávno postavil Madonnu a Lady Gaga, přičemž starší z obou dam si údajně se svou rivalkou vyřídí účty v nové písničce. Zatím se ale jedná pouze o spekulace. To jiný útok přední popové hvězdy na konkurentku už je potvrzený: Taylor Swift v rozhovoru pro Rolling Stone oznámila, že jeden kousek ze svého chystaného alba "1989" adresuje některé z kolegyň. Její jméno sice prozradit nechtěla, všechny indicie ale směřují ke Katy Perry.

"Celá léta jsem si nebyla jistá, zda jsme byly přítelkyně, nebo ne. Třeba ke mně přišla, něco mi sdělila a zase odešla. A já si říkala: 'Jsme kamarádky, nebo mi právě řekla nejhorší urážku v mém životě?' Ale loni udělala něco hrozného. A nešlo o chlapa," rozpovídala se bývala country interpretka o motivaci k napsání skladby "Bad Blood".

Katy Perry
© fashionbombdaily.com
Jak dále ze slov čtyřiadvacetileté Američanky vyplynulo, kolegyně měla ohrozit chod její koncertní šňůry. "Snažila se sabotovat celé moje halové turné. Chtěla přetáhnout lidi, kteří se mnou pracovali. Já jsem velmi nekonfliktní člověk, ani byste nevěřili, jak moc nenávidím konflikty. Tohle mi ale přijde opravdu trapné a nelíbí se mi to," rozohnila se.

Domněnky, že onou nepřejícnicí by měla být Katy Perry, potvrdila jedna z tanečnic, kterou brzy třicetiletá kalifornská zpěvačka údajně přetáhla do svých služeb. "Pracovala jsem s Taylor po dobu prvních šesti měsíců jejího turné. Byla to skvělá zkušenost, ona je úžasný člověk, ale pak mě kontaktovala Katy a já šla k ní," přiznala.

Na situaci nenápadně reagovala sama Perry, která přilila oheň do ohně tweetem ve znění "Dejte si pozor na Reginu George v rouše beránčím...". Odkazovala tím na postavu dvou tváří z filmu "Mean Girls". Zajímavostí je, že Swift v minulosti udržovala vztah s písničkářem Johnem Mayerem, s nímž si později začala právě její konkurentka, což si mnozí vysvětlují jako pravou příčinu rivality.

Pátá studiovka Taylor Swift vyjde pod názvem "1989" 27. října, s produkcí pomáhali Max Martin nebo Shellback. První singl "Shake It Off" se okamžitě po vydání vyšvihl na první místo americké singlové hitparády. Na slíbený song "Bad Blood" si tedy musíme ještě pár týdnů počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY