K(r)ávoviny: od (ne)konce Darmuse po co-komu-po-jméně Ewy

10.09.2014 18:24 - David Věžník | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Nic netrvá věčně, a tak sotva jsme v redakci zavedli spojení Darmus coby Dara + Rytmus, je tahle dvojka prý už minulostí. Anebo ne? Ať tak nebo tak, můžete si každopádně zaručeně počíst, jak se bude jmenovat připravovaná dcerka slečny Farny/e/a a proč by děti neměly napodobovat tanec slečny Miley, ale raději zajít třeba na pohádku o kolosálním výstřihu slečny Míši N.

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Paní ředitelka jedné školy v Benningtonu v americkém státě Vermont zrušila tamější každoroční kinder zábavu, neb se jí nelíbí, že děti teď tancují jako Miley Cyrus, víte? (Stereogum).

A když už jsme u té Miley, připravte se, prosím pěkně, psychicky i fyzicky na to, že jednoho krásného dne si budoucí diva-intelektuálka střihne píseň Leonarda Cohena. (Stereogum).

Dcerka Ewy Farnaové se bude jmenovat Ema, jestli nemáte nic proti. (Šíp)

Lákají-li vás, mají pro vás Karel Gott, Scooter a Janek Ledecký (a Ivana Chýlková) nějaké nové písničky. (musicserver, musicserver a musicserver)

Dara Darin(k)a Rolins Rolincová a Rytmus Vrbovský Patrik Paťa už nejsou pár. :-( (Šíp) Tak prej ještě jo. :-) (Šíp) Média jsou zmatena!

Budete-li mít 28. září cestu kolem El Rey Theatre v Los Angeles, můžete se stavit na George Fest, což je festival oslavující hudební tvorbu George Harrisona. Slavit budou taky třeba Weird Al Yankovic. Nebo Norah Jones. (Stereogum).

Svého-času-zpěvačka Míša Nosková, jak od nás víte, má nová prsa a teď si nechala přešít kostýmy, aby ta nová prsa mohla pořádně ukázat všem dětem, které navštíví pohádkový muzikál, který nyní nacvičuje. (Blesk)

Milé děti, povím vám pohádku o neposlušných kůzlátkách...

-

Všechno nej, Pink! (Deník). A pěknou písničku k tomu! (musicserver)

Všechno nej, Sagvane Tofi! (Deník). A... radši nic.

Tady se můžete podívat, jak to měly slečny modelky těžké, když se chtěly naučit choreografii z posledního hitu Nicki Minajové "Anaconda". (Hypetrak).

Sté čtyřicáté osmé provedení Siiny písničky "Chandelier" má název "Piano Version", FYI. (musicserver)

Kámoši jako hrom Paul Simon a Sting vyrážejí na společné turné přezdívané "Jerry a Tom". (musicserver)

Ještě před tím, než se definitivně rozpadnou, nachystali páni kluci z One Direction nové album a to album už má jméno a jednu písničku jako dárek pro nejvěrnější. (musicserver)

Deadmau5 se brání proti útokům jedné animátorské společnosti, konkrétně firmy Disney Interactive, která si všimla, že jeho uši jsou myší uši zhruba stejně jako myší uši známého myšáka Mickeyho, a podniká v této věci nějaké právní kroky. (Stereogum)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Kulík, Dulík a Bubík jsou daleko nekonfliktnější, zdá se.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY