Mandrage pokračují v koncertní šňůře podzimním turné. Přidávají dvanáct koncertů

02.09.2014 11:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapela Mandrage navazuje na své úspěšné jarní turné "Siluety tour" a pokračuje koncerty v dalších městech. "Siluety tour Part II." startuje 8. října v Litoměřicích. Připomeňme si, že Mandrage vystoupili na jaře ve městech jako Praha, Brno, Bratislava, Ostrava, Zlín a mnohých dalších a organizátoři koncertů hlásili vyprodáno.

Už tento fakt vyzývá k návštěvě podzimního turné. Jarní turné však sklidilo úspěch i kvůli propracované světelné show a celkovému aranžmá, v jehož konceptu plánují Mandrage pokračovat i na podzimní části. Na atmosféru jarní části turné se můžete podívat ve videoklipu k písni "Tanči dokud můžeš", který zachycuje okamžiky z koncertů.

Bubeník Mandrage Matyas Vorda k turné dodává: "Na podzim chystáme do detailu promakanou show s důrazem na světla a na scénografii celého koncertu. Zahrajeme celou poslední desku Siluety a samozřejmě chybět nebudou ani ty nejzásadnější písně z desek minulých. Těšíme se, a vy se těšte taky, párty nekončí."

Hostem pro podzimní část turné bude slovenská kapela Paranoid, která zde představí své nové album "Sedem". Kromě Litoměřic Mandrage zavítají i do dalších měst. Turné kapela zakončí 22. listopadu ve Frýdku Místku.

Program turné je následující:

08.10. Litoměřice - DK Litoměřice
11.10. Sušice - Sokolovna
17.10. Břeclav - KD Delta
18.10. Vamberk - Sokolovna
24.10. Cheb - KC Svoboda
25.10. Kladno - DK Kladno
31.10. Česká Lípa - KD Crystal
01.11. Trutnov - Uffo
14.11. Hořovice - KD Hořovice
15.11. Tábor - Hotel Palcát
21.11. Kolín - Staré Lázně
22.11. Frýdek - Místek - KD Frýdek

Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY