Festival Colours of Ostrava zahájil 1. září předprodej vstupenek na rok 2015

02.09.2014 10:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava zahájil 1. září předprodej čtyřdenních vstupenek na další, čtrnáctý ročník, který proběhne od 16. do 19. července 2015 v industriálních Dolních Vítkovicích v Ostravě. První limitovaná série vstupenek je k dostání za 1 490 Kč v e-shopu Colours of Ostrava jako e-tickety, tato cena platí pro první čtyři tisíce kusů nebo do 31. prosince 2014. Od 26. září budou k dostání také fyzické vstupenky.

"Můžete se těšit opět na čtyři dny plné koncertů, divadel, diskusí, workshopů, filmů i výtvarných aktivit. Na hvězdy světové hudby, mezinárodní lahůdky z world music, jazzu, rocku, elektra, soulu, funku i na přední domácí kapely na mnoha otevřených i krytých scénách. Těšte se také na vylepšený areál a veškeré služby, které budeme nadále zkvalitňovat, abyste se u nás cítili dobře," láká návštěvníky ředitelka Zlata Holušová.

Zároveň 1. září začíná v eshopu předprodej ubytování v kempu u areálu, parkování u areálu a parkování u kempu. Zatím poslední ročník festivalu Colours of Ostrava navštívilo v červenci 2014 rekordních 40 777 návštěvníků. Hlavními hvězdami byli Robert Plant, ZAZ, The National, John Newman, Bastille, MGMT, John Butler Trio a mnoho dalších. Celkově proběhlo přes dvě stě programových bodů na patnácti scénách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY