Madonna se v novém songu naveze do Lady Gaga, tvrdí britská média

02.09.2014 08:05 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Jsi hezká holka, to ti neberu, ale krást můj recept, to je hnus. Studovala jsi mě dostatečně? Nikdy nebudeš jako já, budeš jen ubohá napodobenina," zpívá údajně Madonna ve své nové písni "Two Steps Behind Me", která by měla být adresována Lady Gaga. S informací přišel britský deník The Sun.

Skladba by se mohla objevit na zpěvaččině chystané třinácté studiovce, jejíž vydání se očekává ještě v průběhu letošního podzimu. Jedna z největších popových hvězd minulých tří dekád prý pro posluchače chystá poměrně ostré a kontroverzní texty: v jednom z nich by si měla vyřizovat účty s bývalým manželem Guyem Ritchiem, v dalším to pak schytá její konkurentka. "Ve své fantazii si můžeš vyzkoušet všechno, ale nebudeš jako já, můžeš chodit jako já, dokonce i mluvit jako já, ale vždycky budeš dva kroky za mnou," zní další úryvek údajného textu.

Mezi oběma hvězdnými interpretkami to vře již od roku 2011, kdy Gaga vydala singl "Born This Way", jenž předznamenal její stejnojmenné album. Píseň byla mnohými označena za kopii skladby "Express Yourself" starší z obou rivalek. Ta pak kauzu oživila při propagační kampani ke své dosud poslední desce "MDNA" z roku 2012, kdy na adresu Mother Monster poslala několik nelichotivých vzkazů.

Paradoxně sama Madonna byla vzápětí rovněž nařčena z plagiátorství - její singl "Give Me All Your Luvin" se totiž podobal songu "L.O.V.E. Banana" od brazilského muzikanta Joao Brasila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY