Další bondovku možná nazpívá Lana Del Rey

29.08.2014 17:06 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Po Adele a jejím "Skyfall" by úkol vytvoření titulní písně pro novou bondovku mohl připadnout Laně Del Rey. S informací přišel deník The Sun. Zpěvačka by nejspíš nebyla špatnou volbou, s nahráváním filmových songů má již zkušenosti - minulý rok svou skladbou "Young & Beautiful" obohatila film "Velký Gatsby" a letos přezpívala "Once Upon A Dream" pro snímek "Zloba." O chystaném filmu je známo málo, do kin by měl však dorazit koncem příštího roku a režírovat ho bude Sam Mendes.

Lana zatím nic nepotvrdila ani nevyvrátila, ostatně po červencovém vydání nejnovějšího klipu už s fanoušky žádné novinky nesdílela, snad kromě fotky s popiskem "Film." Že by připravovala něco na způsob "Tropica"?

Zatím poslední video natočila k titulní písni nové desky "Ultraviolence," kterou představila v červnu a dobyla s ní albové žebříčky v USA i Velké Británii. Dosud se nahrávky celosvětově prodalo kolem jednoho milionu kopií. Po komerčně velmi úspěšném debutu "Born To Die" z roku 2012 se jedná o zpěvaččinu druhou studiovku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY