Lucie Vondráčková přichystala na září nálož čtyřiceti duetů

15.08.2014 19:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Vondráčková se netají svojí zálibou v duetech, každé její řadové album minimálně dvě takové píseň obsahuje. Poslední řadovka "Oheň" nebyla výjimkou - skladbu "Vánoce bílý" si s ní zazpíval Petr Kolář a diskotékovou vypalovačku "Byla to láska" Michal David.

Jelikož má podobných písní za celou kariéru nazpívány mraky, rozhodla se je zrekapitulovat na albu "Duety", které vyjde v září. "Vždycky se mi líbilo pozvat si na desku ještě někoho, kdo tam přijde s novou energií, hlasem a s novým názorem, a tím tu desku obohatí. A tak jsem měla na každém albu minimálně dva duety, a teď jich bude přes čtyřicet," citoval Vondráčkovou web denik.cz.

Na desce se objeví i pětice zcela nových písní a několik nikdy nevydaných nahrávek. Nebude chybět ani číslo "Step By Step" s Martinem Dejdarem, mnohé televizní, muzikálové, filmové i pohádkové duety, které Lucie nazpívala například se svojí jmenovkyní Bílou, Vilémem Čokem, Daliborem Jandou, Danem Hůlkou či Jiřím Kornem. Křest desky Vondráčková v plánu nemá, protože v době, kdy bude album vycházet (předběžný termín je v září), již bude se svým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem, za oceánem.

Čtyřiatřicetiletá zpěvačka a herečka patří k nejznámějším osobnostem v České republice. Na velký zástup obdivovatelů a hlavně obdivovatelek připadne i neméně veliký počet osob nepřejících, to však Vondráčkové nebránilo v tom, aby si zahrála ve filmech "Post coitum", "Bathory", "Babovřesky", v několika pohádkách, muzikálech a vydala víc jak deset sólových alb. Zatím poslední deskou byla nahrávka "Oheň", z níž pochází i aktuální videoklip "Jedou vozy prérií".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY