Ewa Farna jako obletovaná hvězda žije příběh z "Leporela"

05.08.2014 17:43 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Singl "Leporelo" Ewy Farne, který aktuálně patří k nejhranějším českým skladbám v tuzemském éteru, se dočkal i svého videoklipu. Ten se natáčel v polovině června a zpěvačka se v něm snaží skloubit profesní a osobní život.

Doprovodný snímek, v němž pětinásobná bronzová slavice dle svých slov vystřídala hned osm outfitů, jako by odrážel hlavní motto písně, ve které Ewa zpívá, že žije příběh z leporela. V klipu vystupuje jako médii a fanoušky obletovaná celebrita, jež se na nás směje z obálky časopisu nebo se neúnavně podepisuje příznivcům, zároveň však divák není ochuzen ani o záběry s mladíkem představujícím jejího partnera. Jedná se o video, které se snaží dojem z chytlavé písničky spíše nepokazit, než že by přinášelo nějaký zásadní vizuální požitek, ale zpracování se povedlo na profesionální úrovni a zpěvačce to v klipu vážně sluší, což zřejmě nepotěší bulvární média. Roli hekticky žijící popové hvězdy jí tak vůbec není těžké uvěřit.

Snad jen reklamu na nejmenovanou vodu vidíme za poslední dobu již v několikátém českém klipu a zdá se, že před ní není úniku, což může lehce pokazit dojem. I tak ale "Leporelo" lze označit za příjemnou pozvánku na právě dokončovanou podzimní desku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY