Lenka Dusilová požádala své fanoušky o pomoc s vydáním nové desky "V hodině smrti"

05.08.2014 08:08 - Lukáš Boček | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Baromantika, hudební uskupení kolem jedné z našich nejoceňovanějších zpěvaček současnosti Lenky Dusilové, nyní dokončuje svou druhou společnou desku. Ta dostala název "V hodině smrti" a na jejím vzniku se pracuje v nahrávacím studiu Sono Records. Jelikož s financováním náročných hudebních projektů je to v současnosti více než složité, skupina se nyní obrátila se žádostí o pomoc na své fanoušky.

Na crowdfundingovém portálu Hithit.cz se nyní objevila možnost opatřit si nadcházející album či různé speciální vychytávky výměnou za finanční příspěvek různé hodnoty. Například za 350 Kč mohou fanoušci získat CD podepsané jeho autory, za pětistovku pak k němu kapela přihodí i lístek na libovolný koncert z nadcházejícího turné. Cílová částka, kterou bude potřeba vybrat, aby se podařilo nahrávání zaplatit, byla nastavena na sto třicet tisíc korun.

K celému projektu vzniklo doprovodné video, kde jednotliví tvůrci desky vysvětlují okolnosti současné situace a také poodhalí hudební ukázku. Zároveň Lenka Dusilová a její spolupracovníci prozradili, že na albu se jako vokální hosté objeví David Koller a Dan Bárta. Pokud se vše podaří, novinka by měla vyjít v září pod hlavičkou labelu Supraphon.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY