The Drums lákají na novou desku výpravou do kouzelné hory

28.07.2014 15:14 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Newyorští The Drums tři roky mlčeli, a proto nyní přídělem informací kolem nového studiového materiálu rozhodně nešetří. Před několika dny nám byla představena podoba prvního písničkového zástupce, nyní známe několik dalších podrobností. Kupříkladu víme, že celá nahrávka ponese jméno "Encyclopedia" a vyjít by měla v dosud nekonkretizovaném podzimním datu. V tracklistu na nás čeká následující dvanáctka songů: Magic Mountain, I Can't Pretend, I Hope Times Doesn't Change Him, Kiss Me Again, Let Me, Break My Heart, Face Of God, U.S. National Park, Deep In My Heart, Bell Laboratories, There Is Nothing Left, Wild Geese.

"'Encyclopedia' je plná kouzla a překvapení, stejně jako si po celou délku stopáže udržuje vážné ladění. Během nahrávání alba jsme byli hodně naštvaní, zmatení a osamocení. Chtěli jsme, abychom tentokrát zněli skutečně upřímně, i kdyby se tato upřímnost neměla některým lidem líbit," prozradil k třetí desce zpěvák Jonny Pierce.

Plný kouzla a překvapení je také videoklip, který čerstvě vznikl k první ukázce. Věnovaný památce Elizabeth Taylor zahalil muzikanty do minimalistického retro kabátku, tedy stylizace, jíž můžeme dobře znát už z video počinů minulých. Režie se ujala sama indie-popová dvojice a prostřednictvím záběrů z jeskyně či od řeky zavede diváka do svého tajuplného světa plného dětských fantazií a snových výjevů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY