Audrey Horne brzy představí očekávanou novinku

23.07.2014 15:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Norská rocková formace Audrey Horne potěší na podzim své fanoušky novinkovou deskou. Už 29. září vyšle na trh "Pure Heavy", která se v její diskografii pyšní pořadovým číslem pět.

Jak osazenstvo kapely slibuje, chystaná studiovka má potěšit srdce každého pravověrného rockera. "Desku jsme nahrávali v podobném duchu jako předchozí 'Youngblood'. Tentokrát jsme ale pracovali se dvěma producenty. Jedním z nich bych Sir Dupermann (aka Jörgen Traeen) a druhým The Sun King (aka Iver Sandöy), který s námi pracoval i na předešlé desce. Společně jsme dali dohromady dílo, které odpovídá vybranému názvu. Nemůžeme se dočkat, až ho vydáme a předvedeme našim fanouškům naživo."

Audrey Horne funguje na hudební scéně od roku 2002. I když někteří ze členů kapely dříve hráli nebo stále hrají v black metalových kapelách jako Enslaved či Gorgoroth, hudební tvorba v rámci tohoto projektu je tomuto žánru na míle vzdálená. Spíš odkazuje na písně Van Halen, Kiss, Deep Purple, Iron Maiden, Faith No More nebo Alice In Chains.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY