Vyšla nová kompilace "Goodgreef Future Trance"

21.07.2014 12:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před čtrnácti lety se v Manchesteru zrodil klub jménem Goodgreef, který se za dobu své existence stal legendárním a pro mnoho známých DJs bylo ctí, že mohli patřit mezi jeho rezidenty. V současné době existuje pod stejnou hlavičkou rádiová show, speciální akce po celé Anglii a řada kompilací. Další v pořadí přichází právě nyní.

V polovině července vyšel trojdiskový komplet “Goodgreef Future Trance“, který vznikl jako oslava tohoto hudebního stylu a má za úkol podpořit návrat posluchačů ke klasickému soundu trance, který se ve svých začátcích točil kolem rychlosti 140 BPM. Autory jednotlivých setů jsou Britové Jordan Suckley, Craig Connelly a jejich ukrajinský kolega Photographer.

Tito pánové dohromady vybrali téměř padesát z velké části exkluzivních tracků, mezi kterými najdeme novinky či remixy od Aly & Fila, Giuseppe Ottavianiho, John O'Callaghana, Garetha Emeryho a Krewelly, Gaii, Andy Moora, Protoculture, Maxe Grahama, Langeho, Bobiny, Omnie, dua Gabriel & Dresden nebo Alexe M.O.R.P.Ha.

Kompilace je ve světě dostupná od 14. července, a to jak digitálně, tak i jako limitovaný digipack. Do českých obchodů se v distribuci dostane koncem července, nedočkavci si ji mohou objednat například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY