Český letní hit? "Nech si zdát" Verony je příjemným překvapením

15.07.2014 16:28 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zdálo se, že projekt Verona už má to nejlepší definitivně za sebou. Duu se v posledních letech nedařilo navázat na úspěch hitů "Ztracená bloudím" či "Hey Boy" a utápělo se v průměru tuzemské produkce. Zdá se však, že novinka "Nech si zdát", která láká na chystanou podzimní desku, je trefou do černého.

Skladba těží ze současné popularity funky, kterým je tanečně popová melodie ochucená. Nepřekvapí sice žádným novátorstvím, ale v době, kdy na naší scéně chybí singly s ambicemi stát se letními hity, které by zároveň neurážely (zdravíme Aqua Babes), je vítaným potenciálním tahounem nadcházejícího období.

A klip? Žádné terno: příběh hezky vypadající zpěvačky a stejně pohledného mladíka, doplněný trochou product placementu a jízdou motorovými vozidly, který pro mužskou polovičku ústřední dvojice nekončí zrovna pozitivně, neohromí, ale dojem z povedené skladby nijak nenaruší. V jednom balíčku to navíc vypadá docela hezky a diváka zabaví. A to bezstarostnému, nenáročnému singlu na léto úplně stačí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY