Zahrajte si vlastní koncert s Wohnout na Colours of Ostrava

24.06.2014 17:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Návštěvníci českých festivalů se značkou ČISTÝ FESTIVAL se mohou kromě třídění odpadů těšit také na unikátní koncerty kapely Wohnout. Ta je odehraje společně s fanoušky prostřednictvím speciální aplikace pro chytré telefony a tablety v chillout zóně Čistý festival. Jeden z těchto recyklovaných koncertů se uskuteční na Colours of Ostrava. A čtenáři musicserver.cz mohou být u toho!

Wohnout se rozhodli ve spolupráci se zábavným portálem Samosebou.cz podpořit třídění a recyklaci odpadů na českých festivalech. Proto kapela několik měsíců vyvíjela speciální aplikaci, díky které je možné její skladby zahrát na bicí přímo v mobilu nebo tabletu. Premiéru má aplikace Wohnout na šesti čistých festivalech, tedy na těch, kde se třídí a recyklují odpady.

Mimořádné budou recyklované koncerty kapely Wohnout v tom, že se do nich mohou aktivně zapojit festivaloví návštěvníci. A nemusí přitom ovládat žádný hudební nástroj. Stačí si s sebou přinést chytrý telefon nebo tablet a přímo na festivalu si do něj nahrát aplikaci Wohnout. Ta představuje virtuální bicí, které jsou ovládány na displeji podle hudebního podkladu jednotlivých skladeb.

Příležitost zahrát si vlastní koncert s Wohnout na Colours of Ostrava bude mít pouze dvacet lidí. Koncert se totiž uskuteční v exkluzivním prostředí chillout zóny Čistý festival s omezenou kapacitou. Účastníci společného koncertu budou vybráni týmem projektu Čistý festival na základě jednoduchého principu. Musí být přistižení, jak během festivalu třídí odpady do speciálních barevných košů.

Možnost zahrát si vlastní koncert s Wohnout na Colours of Ostrava získají také dva výherci soutěže, která právě probíhá na internetových stránkách projektu ČISTÝ FESTIVAL. Portál Samosebou.cz navrch oběma výhercům ke čtyřem vstupenkám a voucherům na Wohnout Recycling Jam přidá dva chytré telefony Samsung Young.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY