zpívají Kieslowski v novém singlu "Obraz" - musicserver.cz">

"Do smrti netoužím po nevěře," zpívají Kieslowski v novém singlu "Obraz"

20.06.2014 09:21 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Devátého září vydají Kieslowski třetí řadovku "Mezi lopatky". Natáčela se v zimě v severní Francii s producentem Janem P. Muchowem. Prvním singlem z ní je skladba "Obraz". Jemná milostná píseň o zlomeném srdci. Silná atmosféra, v níž se snoubí křehkost kapely jako takové s křehkostí a hloubkou toho, o čem píseň pojednává.

"Všechno to víme, nemůžem spát a kruhy pod očima nejde mít rád. Otevřít oči ruce nám brání a moje srdce všechno to ví," rozehrávají v úvodu David a Marie jednoduše a srozumitelně ten příběh, který každý zažil. A když pak zpívají "Co bolelo bolet bude. Všechno to víme. Nemůžem spát. Zlomený srdce budem mít dál," člověk se přirozeně emočně přenáší do svého srdce, do své duše, do svých příběhů. Kieslowski umí vtáhnout do děje a nepotřebují k tomu nabubřelé efekty. Od svého debutu sázejí na přirozenost, opravdovost a jednoduchost. Což právě "Obraz" podtrhuje.

Spolu s vypuštěním pilotního singlu do světa zahájila kapela na webu svého vydavatele předprodej alba včetně speciálních bonusů, kterými můžete obohatit nejen svůj byt, šatník, hudební knihovnu nebo seznam nezapomenutelných zážitků, ale zároveň můžete podpořit samotný vznik alba, které se chystá v podobě CD i vinylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY