Lady Gaga unikl kus pikantního klipu "Do What U Want"

19.06.2014 20:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Dosud nevydaný videoklip "Do What U Want", který měl propagovat loňské album "ARTPOP" Lady Gaga, začíná unikat na internet. K vidění je zatím půlminutová ukázka, z níž je jasně čitelné, proč bylo vydání snímku, jenž se natáčel již loni v listopadu, nakonec pozastaveno.

Zpěvačka vystupuje v první části dostupného úryvku jako pacientka doktora R. Kellyho (ten v písní hostuje), později předvádí nahá lechtivé pohyby, přičemž intimní partie jí zakrývají jen zmuchlané noviny plné bulvárních titulků o ní. Klip přitom režíroval Terry Richardson, který má mimo jiné na svědomí i kontroverzní video "Wrecking Ball" Miley Cyrus. Jeho jméno, podobně jako R. Kellyho, je navíc spojeno se sexuálními skandály, což bylo podle neoficiálních informací jednou z příčin nevydání videa.

Skladba "Do What U Want" byla původně koncem října loňského roku vydána jen jako promosingl, díky zájmu fanoušků, který ji ihned po vydání vystřelil na čela digitálních hitparád v desítkách zemí světa, se však nakonec stala oficiálním druhým singlem z "ARTPOP". Doprovodný klip měl být zveřejněn ještě na sklonku roku 2013, kanál VEVO dokonce dvakrát jeho premiéru ohlásil jako velmi brzkou, přesto se však dosud video v plné verzi neobjevilo. Písnička má i verzi s Christinou Aguilerou.

Lady Gaga aktuálně propaguje svou čtvrtou studiovku prostřednictvím turné, s nímž v říjnu zavítá i do Prahy. Dosud absolvovaných patnáct zastávek severoamerické šňůry jí podle údajů magazínu Billboardu vyneslo bezmála čtrnáct milionů dolarů. S výjimkou jednoho vystoupení byly všechny dosavadní show vyprodané. Osmadvacetiletá popová hvězda by měla v blízké době vydat také dlouho dopředu avizované jazzové album s Tonym Bennettem a přislíbila také druhý díl zmíněné nahrávky "ARTPOP".

Na ukázku videa "Do What U Want" se můžete podívat níže. Pokud tedy tento článek čtete dříve, než bude z YouTube odstraněna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY