K(r)ávoviny: od koziček Lucie Bílé po honění s Tonyou Graves

06.06.2014 15:15 - David Věžník | foto: facebook interpreta

My za to nemůžeme! Ale tuzemská slavice č. 1 skutečně zveřejnila fotku s kozami a tuzemská slavice č. mimo-pořadí skutečně ukázala veřejnosti, s čím si doma hraje, když je úplně sama. Ale on je tenhle týden celkově na zážitky bohatý. Tak neváhejte a čtěte.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Pokud jste v minulých dnech zvonili na Tonyu Graves a nemohli se dozvonit, je tu vysvětlení: tuzemská chanteuse byla busy. (iGlanc)

Poprockoví hitmakeři Chinaski (např. "Vinárna u Valdštejna") chystají v rámci festiválku Rock for People už druhou oslavu svých dvacátých narozenin. Třetí oslava by měla proběhnout následně ještě do konce prázdnin, čtvrtá před Vánocemi a pak se bude slavit každý rok v dubnu zhruba týden po každoročním pohřbu Ivety Bartošové/narozeninové oslavě pána z novin Josefa Rychtáře. (musicserver)

A přehlídka Rock for People dnes ještě jednou - nabízí se totiž možnost zahrát si na ní společně s Wohnout, kdybyste chtěli... (musicserver)

Na tomhle odkazu má být fotografie Lucie Bílé a koziček a je tam skutečně fotografie Lucie Bílé a koziček. (Šíp)

Tři sestry mají nové video, o které by se rády/i podělily/i se světem. Jde v něm o kalhotky. Jak jinak. (musicserver)

Marmeláda je v tom! (Blesk)

Pozor, ať vás to nevodstřelí.

-

Chlaďte šampaňské/sekt! Katy Perry míří do Prahy! (musicserver)

Cheryl Cole dotočila s Tinie Tempahem novou písničku a ta písnička už je tam venku. (musicserver)

Můžete zůstat v klidu, Kylie Minogue od vydavatelství Parlophone neodchází. (Popjustice)

Fotografové a redaktoři významného francouzského magazínu jménem Les Inrockuptibles vyzkoušeli, jak by to slušelo Woodkidovi a jeho klobouku a Pharrellu Williamsovi a jeho klobouku, kdyby se z nich stal (dvoj)páreček. (Facebook)

Kdyby vás náhodou na ulici oslovil Ryan Lewis a zeptal se vás, co si myslíte o Ryanu Lewisovi, řekněte mu pravdu: že nevíte, kdo to je. (Stereogum)

Pořád nemáte dost videa k Siinu megahitu "Chandelier"? Tak si dejte dneska třeba tuhle verzi, která nabízí jednozáběrový pohled jedné z kamer. Pecka, ne? (The Guardian)

A pokud ho už dost máte, dejte si její novou písničku. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože každý nějak začínal. I ta Sia... (Music Feeds)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY