Novinka od Cheryl Cole vás zvedne ze židle

03.06.2014 09:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Cheryl Cole před pár dny ohlásila vydání nové studiovky, které bychom se měli dočkat na podzim. Krátce poté přislíbila i představení pilotního singlu "Crazy Stupid Love" a pro jeho světovou premiéru si vybrala druhý červnový den.

Rozverný singl, na kterém si zahostoval i Tinie Tempah, třicetiletá kráska napsala společně s britským producentem a skladatelem Waynem Wilkinsem, který pro Cheryl napsal i první sólový singl "Fight For This Love". Stejně jako před pěti lety, i tentokrát Wayne odvedl skvělou práci - song "Crazy Stupid Love" je totiž hit jako hrom. Příjemný retro sound, saxofon, chytlavý refrén, a především strašně pozitivní nálada, která píseň provází již od první sekundy, nezvedne ze židle snad jen mrtvolu.

"Nepamatuji ji, že bych kdy byla tak nadšená, že mohu představit svoji novou píseň, jako právě nyní. Poté, co jsem si dopřála určitou dobu odpočinku, se cítím jako nová a čas strávený natáčením tohoto songu byl hodně výjimečný," dodává k novince sama zpěvačka.

Dodejme, že singl bude v Británii ke koupi od 20. července, video by mělo přijít již 9. června a celé čtvrté album by Cheryl Cole měla podle dostupných informací vydat v druhé polovině října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY