K(r)ávoviny: od dalšího ze série pohřbů Ivety Bartošové po čerstvé aktivity Freddieho Mercuryho

02.06.2014 18:50 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Pokud vás zamrzelo, že se poslední rozloučení s oblíbenou tuzemskou chanteuse konalo v dobu, kdy jste si nemohli vzít dovolenou, máme pro vás dobrou zprávu. Chystá se ještě druhé poslední rozloučení! Krom toho se Freddie Mercury opičí po Michaelu Jacksonovi, a tak se dal dohromady s Queen a společně by měli vydat desku. Kalhotky Lucie Bílé a další významné události pak berte jako bonus dnešního vydání.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

V ČR už brzo taky populární Rita Ora(ová) sice ještě druhou desku nemá hotovou, ale do jejího dokončení zbývá doslova několik hodin. (musicserver)

V dalších novinkách o Oře najdeme zprávu o tom, jak se nadějná zpěvačka stavila do jedné telky přezpívat naživo megahit "Drunk In Love" od Beyoncé. (YouTube)

Erasure vydají v září další studiovku, kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Aleš Brychta už tu svou vydal. :-( (musicserver)

A David Guetta desku taky chystá, zatím se můžeme těšit na singl, který k nám přicestuje v červnu, což už je tenhle měsíc. (musicserver)

Josef Rychtář, známý jako pán z novin, chystá pro Ivetu Bartošovou na 21. června už druhý pohřeb. Třetí pohřeb bude následně někdy o prázdninách, čtvrtý před Vánocemi a pak se bude pohřbívat každý rok v dubnu na výročí úmrtí, respektive Pepovy narozky. (Šíp)

Sníme, či bdíme?

-

Známá tuzemská hitmakerka (např. "Tanečnice") Monika Bagárová překonala strach z jehel a šla darovat krev, jelikož ale neměla dost červených krvinek, z odběru nebylo nic, a tak si vzala lízátko a jela zpátky do Brna. (iGlanc)

V podrubrice "Části těla, které mají být zahalené, ale jsou odhalené" se dnes dostalo na pražskou zpěvačku Lucii Bílou a fotografii, na které se zdá, že pod černou sukní a černými silonkami jsou černé kalhotky. Asi. (Šíp)

Adele se setkala s Katy Perry tváří v tvář a na Instagramu je společný snímek coby důkaz tohoto úkazu. (Instagram)

Kylie Minogue vytáhla do boje proti rakovině s klipem k písničce "Crystallize". (musicserver)

Po vzoru Michaela Jacksona by letos měl novou desku vydat i Freddie Mercury. Pomůžou mu kluci z jeho kapely Queen. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože ta naše písnička česká je hezká a nevěřící Tomášové se o tom budou moct přesvědčit na konferenci. (musicserver)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY