Nová deska Mariah Carey vyjde již za pár dní

24.05.2014 14:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Mariah Carey několikrát posunula vydání své nové studiové desky a jen čas od času se připomněla nějakým singlem. Letos na jaře však práce na své čtrnácté řadovce úspěšně dokončila, svým fanouškům ji proto nabídne již v pondělí 26. května.

Album dostalo honosný název “Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse“ a na trhu se objeví ve dvou verzích. Základní bude obsahovat patnáct písní, deluxe edice bude o tři skladby bohatší. Fanoušci už mohou několik songů znát: v první řadě jde o zhruba rok starý hit "#Beautiful", v němž si zahostoval americký zpěvák Miguel. Dalšími profláknutými položkami jsou "You're Mine (Eternal)" nebo aktuální "Thirsty", která byla veřejnosti představena v polovině května.

Přestože Mariah a její producentský tým v čele s osvědčeným Jermainem Duprim a jeho neméně úspěšným kolegou Bryanem-Michaelem Coxem natočili v rámci příprav novinky hned několik desítek písní, vešla se na ni i jedna coververze. Zpěvačka si z repertoáru George Michaela vybrala jeden z jeho největších hitů, "One More Try", a dala mu úplně novou tvář.

Pro úplnost přikládáme i kompletní tracklist. "Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse" obsahuje tyto skladby: Cry, Faded, Dedicate (feat. Nas), #Beautiful (feat. Miguel), Thirsty, Make It Look Good, You're Mine (Eternal), You Don't Know What To Do (feat. Wale), Supernatural (with special guest stars "Dembabies" a.k.a. Ms. Monroe & Mr. Moroccan Scott Cannon a.k.a. Roc N' Roe), Meteorite, Camouflage, Money (feat. Fabolous), One More Try, Heavenly (No Ways Tired / Can't Give Up Now) (a tribute to the late Reverend James Cleveland), Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse + deluxe bonus tracks: It's a Wrap (feat. Mary J. Blige), Betcha Gon' Know (feat. R. Kelly), The Art Of Letting Go.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY