Jason Mraz má popáté hotovo. Nová deska "Yes!" vyjde v polovině července

20.05.2014 10:51 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Po dvou letech od vydání pozitivně naladěné desky "Love Is A Four Letter Word" si Jason Mraz pro své fanoušky přichystal jednu letní bombu, a to zbrusu novou desku s názvem "Yes!". K dostání bude od 14. července a nabídne celkem čtrnáct kousků, včetně pilotního singlu "Love Someone", který si můžete níže poslechnout.

Jason Mraz - Yes!
© facebook interpreta
Deska symbolizuje vyvrcholení spolupráce s rock-folkovou formací Raining Jane, jež stála u jejího zrodu. Nová nahrávka slibuje čistě akustický a intimnější zvuk. Americký písničkář ji dokonce označuje za první akustické album, které kdy nahrál. Přijít bychom ale každopádně neměli o různorodé instrumenty, mezi nimiž figurují ukulele, cello, citera a další strunné hudební nástroje.

Koncept a hlavní myšlenka alba oproti předešlým studiovým počinům nijak nebudou vybočovat: "Témata na tomto albu jsou takřka stejná ve srovnání s těmi, o kterých jsem psal již dříve: optimismus, naděje, láska, radost, uzdravování, víra, přijetí, vděčnost," říká jeho autor.

Šestatřicetiletý muzikant, který do začátku roku držel s hitem "I'm Yours" rekord za nejdéle setrvávající singl v americkém Billboardu (štafetu převzali Imagine Dragons s "Radioactive"), plánuje v následujících dnech vystoupit živě na finále pořadu American Idol, o pár dní na to také v úspěšné show Ellen DeGeneres. Během příštího měsíce by navíc měly být zveřejněny zastávky v rámci připravovaného turné. Domácí fanoušci mohou doufat, že se hudebník představí i České republice, jako tomu bylo před třemi lety s jeho nerozlučitelným parťákem Toca Riverou.

Album "Yes!" nabídne těchto čtrnáct skladeb: Rise, Love Someone, Hello You Beautiful Thing, Long Drive, Everywhere, Long Drive, Best Friend, Quiet, Out Of My Hands, It's So Hard To Say Goodbye To Yesterday, 3 Things, You Can Rely On Me, Back To The Earth, A World With You, Shine.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY