K(r)ávoviny: třikrát s Kylie! (A čurybrk Janet Jackson jako bonus)

21.05.2014 13:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Totiž! Slečna Minogueová měla mimořádně nabité týdny. Co všechno se jí stalo, se dozvíte ve vaší nepravidelné dávce emocí. Ten bonus od Janet se pak týká jejich narozenin a toho, co by si k nim přáli její fanoušci. Neváhejte a čtěte, je toho totiž ještě mnohem víc!

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Američtí známí pop punkeři (mimo jiné "Dammit (Growing Up)") Blink 182 zahrají na lokálním festivale Rock For People naživo nějaké svoje písničky. (musicserver)

Všecko nej, Jirko Kornů. (musicserver)

Tohle je pěkné, část 2. Říká Beyoncé. (Facebook)

Tuzemský hitmaker (například "Píseň kovbojská") Michal Hrůza se zapojil do neexistující soutěže o hit letošních vánoc. Cool, ne? (Koule)

Simona Cowella jednou na záchodě (asi, ale kde jinde, že?) napadlo, že by bylo fajn, kdyby našel ultimativní latino boyband, pročež vznikla reality show "La Banda". (Billboard)

Producent a rapper Timbaland se nechal slyšet, že pracovat pro (nové album) Michaela Jacksona bylo sice super, ale zároveň hrozně emotivní. (MTV)

Chudák pivo.

-

Třikrát s Kylie Minogue: smutné faux pas v Hlase (Live Journal), veselý smích v rozhlase (YouTube) a nové, trošku nudné video (musicserver).

Všechno nejlepší, Janet Jackson! Prosím, udělej Beyoncé! (Anebo čurybrka!) (Twitter)

Sia vydá album a to album má kromě jména už i obal a seznam stop, které na něm budou nahrané. (musicserver)

Róisín Murphy chystá pro své fanoušky i odpůrce nové veledílo. Už napsala pětatřicet písniček a další budou následovat! (musicserver)

Uznávaný Madonnin spolupracovník Avicii/Avicci potvrdil, že jeho novým singlem bude piosenka "Lay Me Down", v níž se zjeví i Nile Rodgers a Adam Lambert. (Digital Spy)

Pharrell Williams vytáhl z klobouku nějaké video o videu. (YouTube)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: třeba protože slunce se chystá nám zase zasvítit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY