Staropramen zve na koncert skupiny Lucie z těsné blízkosti

29.04.2014 12:00 - Tisková zpráva | foto: Honza Průša, musicserver.cz

Česká hudební legenda, kapela Lucie, prožívá nevídaný comeback v podobně návratu na koncertní pódia po dlouhých deseti letech. Díky pivovaru Staropramen a rádiu Frekvence 1 Lucie zavítá 15. května do Retro Music Hall v Praze a odehraje exkluzivní set největších hitů v klubovém prostředí. Výjimečnou komorní atmosféru koncertu si vychutná pouhých osm set šťastlivců, kteří se zaregistrují na webu www.staropramen.cz a získají tak unikátní kód potřebný ke koupi vstupenky. Registrace byla zahájena ve středu 23.4. a všechny vstupenky byly zarezervovány během několika hodin. Ve středu 30.4. však bude uvolněna druhá vlna nevyzvednutých vstupenek. Máte tedy ještě šanci se exkluzivního koncertu zúčastnit. Pivovar Staropramen je generálním partnerem ojedinělého vystoupení Lucie v klubu a potvrzuje tak, že hudba je pro něj i letos zažitkovým tématem číslo jedna.

Běžně se do vinohradského klubu Retro Music Hall vejde až 1 200 diváků. Kapacita na koncert Lucie však bude z důvodů maximálního pohodlí náštěvníků omezena na osm set příchozích. "Vstupenky za příznivou cenu 890 Kč byly rozebrány v neuvěřitelně rychlém čase po zahájení registrace. Fanoušci kapely Lucie však ještě mají šanci lístek získat. Ve středu 30. dubna uvolníme do distribuce nevyzvednuté vstupenky. Sledujte náš web," dodává Michal Šlecha, Brand Manager Staropramen & Digital Media Pivovary Staropramen s.r.o., a říká: "Aby si každý návštěvník mohl tento exkluzivní hudební zážitek vychutnat, ke vstupence dostane zdarma pivo Staropramen a speciální VIP památeční kartu jako upomínku na tuto událost."

Na realizaci koncertu spolupracuje smíchovský pivovar s rádiem Frekvence 1, které od čtvrtka 24. dubna prostřednictvím speciálních spotů zve své posluchače na jedinečný klubový zážitek s Lucií. Pořadatelé zájemcům o koncert radí, ať sledují facebook pivovaru Staropramen a poslouchají vysílání Frekvence 1, kde proběhne několik soutěží souvisejících s hudební událostí letošního jara.

Čtveřice hudebníků David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.Ch. po koncertu v klubu Retro Music Hall zamíří do největších sportovních hal v Česku a na Slovensku. Turné odstartuje v Košicích a v Bratislavě. Poté muzikanty čekají dva koncerty v Ostravě a Brně. V Praze v O2 Aréně Lucie vystoupí dokonce třikrát, poté skupinu čeká jediný open air koncert v Plzni na Lochotíně 26. června a turné Lucie zakončí na festivalu Rock for People 5. července.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY