K(r)ávoviny: všechny hity Madonny byly konečně seřazeny

28.04.2014 10:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Musela to být fuška, ale už konečně víme, která Madonnina hitovka je nejlepší ("Like A Prayer") a která nejhorší ("You'll See"). Krom toho se dozvíte, kdo ze SuperStar skončí v muzikálu "Mamma Mia!" (Jiří Zonyga ne, ten bude na prestižnější akci), z koho si utahuje Lily Allen, z koho Katy Perry a jakou barvu má nový klobouk Pharrella Williamse.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Světoznámý houslista a dirigent André Rieu, o kterém pravděpodobně právě v tuto chvíli čtete poprvé v životě, přijede už brzy do Prahy. (musicserver)

Rozcvičujte uši, uslyšíte dosud neslýchané, varuje Jessie J. (Twitter)

Konečně někdo sestavil definitivní a konečné a neměnné pořadí singlů popové naděje Madonny! Letité rivalitě mezi táborem "Vogue" a táborem "Like A Prayer" byl tedy utnut tipec. (Huffington Post)

Konala se tisková konference k chystané české verzi muzikálu "Mamma Mia!", a tak se můžete podívat, kterým účastníkům proběhlých kol SuperStar a Hlasů se toto představení po příštích několik měsíců stane obživou. (Deník)

Lily Allen představila video k "Sheezus", ve kterém si utahuje z Rihanny, Katy Perry, Beyoncé, Lorde i Lady Gaga. (musicserver)

Katy Perry představila video k "Birthday", ve kterém si utahuje ze všech lidí, kteří mají rádi vkusné věci. (musicserver)

-

Přímý přenos koncertu Coldplay odvysílala s vaším laskavým svolením exkluzivně lokální rozhlasová stanice Radio Wave. (musicserver)

Nepovedené video k nepovedenému songu "Hello Kitty" Avril Lavigne prý vůbec nemělo jít na YouTube, tak odtud bylo staženo. Najdete ho jen na oficiálním VEVO kanálu autorky hitů jako "Naked", na který se dostanete přes YouTube, takže to vlastně nijak nepoznáte. (Popjustice)

Na prestižních Slavnostech břeclavského piva nebude chybět ani domácí hvězda, prestižní zpěvák Jiří Zonyga. (Deník)

Na světě je další nudné video Vypsané fiXy. (musicserver)

V naší nepravidelné dávce emocí tentokrát díky London Grammar dochází i na vaši pravidelnou dávku melancholie. (musicserver)

Pharrell Williams má nový, tentokráte červený, maxi klobouk. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Jan Pavel II. už je taky svatej.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY