Kelis má navařeno a nedočkavcům servíruje "Food" už teď

16.04.2014 12:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Paní Kelis Rogers, v uměleckých kruzích známá jako Kelis, byla poslední čtyři roky zavřená (sic!) ve své kuchyni, kde pod přísným dohledem michelinských producentů a spolupracovníků smažila, pražila, dusila, vařila a pekla, a teď, když už má dosmaženo, dopraženo, dodušeno, dovařeno a dopečeno, jde s výsledkem na trh. Jinými slovy, na pátek 18. dubna je u labelu Ninja Tunes(!!!) naplánováno oficiální vydání šestého alba této umělkyně, které se bude nazývat "Food" a které je k poslechu už teď.

Třináct chodů spolu s autorkou songů jako "Sugar Honey Iced Tea" zdatně dochutil sám pan Dave Michelin Sitek. Pomocnými kuchyňskými silami by pak dle Wikipedie měli být ještě CSS a Priscilla Ahn. A jste-li nám věrní, znáte od nás už dvě položky pestrého menu - "Jerk Ribs" a "Rumble". Mezi dalšími skladbami pak pozorné oko a ucho posluchačovo objeví i coververzi songu "Bless The Telephone" Labi Siffreho.

Kompletní tracklist "Food" můžete reálně naposlouchávat dole, přičemž se vám nabízí rovněž možnost sledovat tento seznam: Breakfast, Jerk Ribs, Forever Be, Floyd, Runnin', Hooch, Cobbler, Bless The Telephone, Friday Fish Fry, Change, Rumble, Biscuits n' Gravy, Dreamer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY