Erotická novela "Tajemství (s)prostěradel" Vladivojny pokračuje "Bibluškou"

14.04.2014 08:09 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Práce na vydání románu "Tajemství (s)prostěradel" Vladivojny La Chii se pomalu chýlí ke konci. Na crowdfundingovém Hithitu dosáhla zpěvačka, malířka a spisovatelka potřebné částky, a tak bude její nové literární dílo zhmotněno. Spolu s ním se realizace dočká i soundtrack. A druhou ochutnávkou z něj je skladba "Bibluška".

Tklivá píseň plná jarních depresí výborně koresponduje s přírodně - psychedelickým videem. Zpěvačce i spoluautorce klipu Petře Švejdarové se povedlo skvěle uchopit emoce, jež se v té hudbě ukrývají (vlastně neukrývají - jsou jí zcela neskrytě plné) a umocnit je ještě atmosférou spojenou s vizuálním prožitkem.

"Bibluška" ale není jen depresivní a temná. Vladivojna vidí kdesi na konci možné světlo. To ve chvíli, kdy zpívá: "Rozběhnout se až za obzor, tam pokusím se znovu nalézt." Jsem opravdu hodně zvědav na erotickou novelu "Tajemství (s)prostěradel". Podle dvou písní, které se k ní vážou (titulní "Tajemství (s)prostěladel" si můžete pustit zde) to zatím vypadá velmi slibně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY