Jessie J se po neúspěchu "Alive" nevzdává. S novou hudbou jí pomáhají i Little Mix

12.04.2014 12:29 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Chtěla navázat na mimořádný komerční úspěch debutu "Who You Are", ale místo toho se dočkala jen velmi slabé odezvy. Řeč je o Britce Jessie J, která loni vydala druhé řadové album "Alive", jehož prodejní výsledky skončily neslavně. Zpěvačka se však nevzdává a už připravuje další materiál.

"Jsem si vědoma toho, jak se 'Alive' prodává, což je důvod, proč zrovna pracuji na nové hudbě," prozradila kontroverzní hvězda. Fanouškům už prostřednictvím sociálních sítí nabídla malé vzorky, zároveň je nalákala na chystanou spolupráci s dívčí skupinou Little Mix, kterou podle svých slov zbožňuje již od dob, kdy děvčata soutěžila v ostrovním X Factoru.

Album "Alive" vyšlo loni v září a debutovalo na třetí pozici britského prodejního žebříčku. Z dlouhodobého hlediska však zájem kupujících zdaleka nedosáhl popularity předchozí nahrávky "Who You Are" z roku 2011. Konkrétně se jen na zpěvaččině domovském trhu studiové dvojky prodalo přibližně dvě stě tisíc kopií, tedy zhruba o milion méně než veleúspěšného debutu. Zatím není jasné, zda se Jessica Cornish pokusí svůj aktuální počin resuscitovat formou reedice, nebo ve studiu pracuje již na plnohodnotné nové desce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY