shop.musicserver.cz
Sudy hledá celá republika! Jdeme do finále!

Sudy hledá celá republika! Jdeme do finále!

Vydáno: 04.04.2014 09:11 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta
Praha bude v sobotu nejen plná maratonských běžců, ale také příznivců největšího pražského pivovaru. Blíží se totiž finále soutěže Hledej 145 sudů Staropramenu!, kterou pivovar uspořádal u příležitosti oslav 145 let své existence. Už od 12. března pátrají po poukazech ukrytých na různých místech Česka větší či menší skupinky hledačů. Studenti, matky od rodin i nadšení pivaři se předhání v objevování skrýší a plnění zábavných úkolů. Ten sobotní bude opět vyžadovat hlavně rychlost. Zkrátka ale nepřijde ani ten, kdo s sebou přivede co největší počet lidí.

Na Smíchově to všechno začalo před 145 lety. S nápadem postavit první pivovar na předměstí Prahy přišli v roce 1869 Jan Kohout a Vilém Pick. Slavnostní várku piva v něm uvařili už v roce 1871. Dnes je Staropramen největším pražským pivovarem a zároveň druhým největším producentem piva v České republice.

Jako připomínku významného výročí přichystal pivovar na přelom března a dubna pro všechny své příznivce unikátní soutěž, která vychází z principu populárních geolokačních her. Hlavní roli v ní hrají skrýše s celkem 145 poukazy na sudy vyladěného piva a nápovědy, které se každý den objevují na facebooku Staropramenu nebo na stránkách www.145let.cz. Nechybí souřadnice označující místo výskytu. Díky nim se vůbec první skrýš na Smíchově přímo u pivovaru neohřála příliš dlouho, 12. března ji do půl hodiny našla první výherkyně, a odstartovala tak pravou hledací mánii. Facebook Staropramenu se během několika dní zaplnil fotkami výherců s nalezenými vouchery. Soutěž o sudy nalákala řadu příznivců zlatavého moku. Dokonce již vznikla skupina věrných lovců sudů, kteří mezi sebou soupeří v počtu ulovených kořistí. Po ukončení soutěže už je jen na nich, který Staropramen ležák si jako výhru vyberou. Navíc se každý soutěžní den hraje o jednu skrýš, ve které mohou soutěžící najít po dvou vstupech na multižánrový hudební festival Rock for People, jehož je Staropramen generálním partnerem.

Prémiové skrýše nalákaly fanoušky dobrého piva, jídla a muziky.

Pro opravdové hráče pivovar připravil speciální skrýše s mimořádnými úkoly a exkluzivními výhrami. Jejich partneři - hudební festival Rock for People, síť značkových restaurací Potrefená Husa a nejmodernější víceúčelová hala O2 arena - připojili vlastní soutěžní ceny. První týden se nesl ve znamení tour po vybraných pražských restauracích Potrefená Husa, kde hledači po vyřknutí hesla získávali razítka a indicie k místu, kde byla speciální skrýš ukryta. Luštění vědomostního kvízu na ně čekalo i druhý týden, tentokrát před sídlem rádia Evropa 2. Výherkyni skrýš zavedla do přímého vstupu na Evropě 2, kde jí výhru osobně předala moderátorka Zorka Kepková. Zatím poslední prémiové dobrodružství čekalo u O2 areny. Kdo chtěl získat sud a lístky na Robbieho Williamse do Staropramen Skyboxu v O2 areně, musel nejprve pod odborným dohledem zpěvačky Terezy Vágnerové zazpívat některou z písniček slavného zpěváka. Tím se kvalifikoval do hromadného hledání, kde už šlo skutečně jen o rychlost.

Závěrečná prémiová skrýš, jejímž partnerem je festival Rock for People, na vás čeká již tuto sobotu 5. dubna a rozhodně bude stát za to! Protože celá republika hledá sudy, nemůže odstartovat nikde jinde než na pražském náměstí Republiky, a to od 14 hodin. Čím více lidí přijde, tím lépe! Cílem totiž je dosáhnout na místě počtu 145 osob, a poblahopřát tak Staropramenu k výročí stylově. Nejpočetnější skupinka vyhrává sud mimo hlavní soutěž, takže ideální příležitost pro všechny plnoleté dorazit i s partou přátel. Dokažte, že jedno nás spojuje!

Soutěže se mohou zúčastnit osoby starší 18 let.

NÁZORY
  • uctive prosim o oznacovani reklamy formou clanku (jarecek, 04.04.2014 11:15) Reagovat

    uz jsem to tady drive jednou zminoval. zkusim to tedy jeste jednou. pote zacnu podnikat prislusne kroky ke sjednani napravy. pro tentokrate se jeste omezim na citovani zakona o regulaci reklamy:

    zakon 40/1995 sb.

    §1, odstavec 2
    "Reklamou se rozumí oznámení, předvedení či jiná prezentace šířené zejména komunikačními médii, mající za cíl podporu podnikatelské činnosti, zejména podporu spotřeby nebo prodeje zboží, výstavby, pronájmu nebo prodeje nemovitostí, prodeje nebo využití práv nebo závazků, podporu poskytování služeb, propagaci ochranné známky,1a) pokud není dále stanoveno jinak."
    (v tomto pripade minimalne propagace ochranne znamky a dale napr. podpora spotreby nebo prodeje zbozi nebo podpora posyktovani sluzeb, pokud nechcete z lidi delat tupce a tvrdit ze ne)

    §2, odstavec 1, pismeno d)
    "reklama skrytá. Takovou reklamou se pro účely tohoto zákona rozumí reklama, u níž je obtížné rozlišit, že se jedná o reklamu, zejména proto, že není jako reklama označena,"

    nejde mi ani tak o dodrzovani zakona. spousta z nich jsou kraviny a kdyz nam nekdo nakaze skocit do zdi, neznamena to, ze to udelame. jde mi ale o elementarni slusnost. tou je reklamu oznacit jako reklama a netlacit lidem hovna jako tiskovky za nejaky financni nebo jiny obchodovatelny prospech. a kdyby mel sef trochu smysl pro medialni/novinarskou etiku, tak to tady vubec nemusim psat. kdyz to delaji i mrdky jako mafra, tak to snad zvladnete taky.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Hudba v TV: Dokument "Robbie Williams" je sondou do jedné komplikované duše (14.11.2023 09:30)
- Robbie Williams konečně nachystal debutové album s projektem Lufthaus (19.09.2023 17:41)
- Netflix představil trailer ke čtyřdílnému dokumentu o Robbiem Williamsovi (05.09.2023 18:28)
- Naživo: Na španělském Mad Cool Festivalu se první den představili Robbie, Lizzo i tanečník Lil Nas X (01.08.2023 16:46)
- Naživo: Robbie Williams v Krakově sršel vtipem, jeho koncert byl výjimečný (19.03.2023 09:35)
- Recenze: Oslavy na jistotu, to je "XXV" Robbieho Williamse (28.12.2022 09:00)
- Robbie Williams odtajnil svůj nový projekt Lufthaus (21.10.2022 13:41)
- Prvotina Robbieho Williamse "Life Thru A Lens" vychází ve výroční reedici (20.10.2022 12:32)
- Robbie Williams si v životopisném seriálu od Netflixu zahraje sám sebe (04.10.2022 16:45)
- Nové desky 36/2022 - od Ozzyho Osbourna přes Parkway Drive po Robbieho Williamse (14.09.2022 20:00)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Kabát Queen Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu