Experimentální prostor NoD hostí Amy Winehouse Tribute

02.04.2014 13:35 - Tisková zpráva | foto: Amy Winehouse

Mimořádná událost připomene tvorbu populární britské zpěvačky Amy Winehouse. Vystoupí jeden z jejích bývalých kytaristů, dále pianista newyorské jazzové scény, který si zahrál s legendárním Gregory Porterem a další vynikající muzikanti v čele se Sisou Fehérovou, zpěvačkou s výrazným projevem plným groovu a feelingu. První zahajující večírek proběhne v Experimentálním prostoru NoD 12. dubna od osmi hodin večer.

V několika městech Jam Stream uvede speciální tribute na počest jazzové a soulové zpěvačky a skladatelky Amy Winehouse, jejíž druhá deska "Back To Black" si vysloužila celosvětový úspěch. Kytarista Robin Banerjee se podílel na natáčení této desky a koncertoval s ní různě po světě. Teď přijíždí do Čech a na Moravu, aby uspořádal malé turné. Dali jsme dokupy pět vynikajících instrumentalistů a narýsovali program ve čtyřech vybraných klubech.

Při této příležitosti se potkají na společném pódiu respektovaní zahraniční muzikanti s mladými a výraznými talenty naší domácí hudební scény v čele s vokalistkou Sisou Fehérovou. První zahajující večírek proběhne v Experimentálním prostoru NoD. Po vystoupení zahraje stejně jako v Olomouci a Brně DJ Mr. Funky Machine v doprovodu živých kláves Anara Keytarmana, všestranného muzikanta, často experimentujícího se zvuky, který zároveň zpívá, skládá i hudbu aranžuje.

Vstupenky na koncert v ceně 200 Kč jsou již v předprodeji ke koupi prostřednictvím webu Ticketportal nebo služby SMS Ticket. Lze využít i předprodej v NoD každý všední den od 16 do 20 hodin. Na místě před začátkem koncertu budou k dostání vstupenky v ceně 250 Kč.

Amy Winehouse Tribute turné:

12.4. Praha - Experimentální prostor NoD
14.4. Olomouc - S-Cube
19.4. Brno - Fléda
20.4. Hranice - Divadlo Stará Střelnice


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY