dává Anastacia jasně najevo klipem "Stupid Little Things" - musicserver.cz">

"Jsem zpět," dává Anastacia jasně najevo klipem "Stupid Little Things"

21.03.2014 12:20 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Když porazila rakovinu před deseti lety poprvé, byl z toho comeback jako hrom a jedna z nejúspěšnějších ženských desek minulé dekády. Nyní se Anastacia vrací po opětovném zdolání zrádné nemoci podruhé. A zdá se, že má zaděláno na další zásadní počin své kariéry - na květnovou albovou novinku "Resurrection" totiž zpěvačka láká zdařilým pilotem "Stupid Little Things".

Anastacia - Resurrection
© facebook interpreta
Písnička, která si svou premiéru odbyla minulý týden ve vysílání jednoho německého rádia, se záhy dočkala i svého vizuálu. Anastacia tak během týdne odpálila promo, které jiní interpreti postupně dávkují měsíce - venku je totiž již první singl i klip, datum vydání, tracklist a přebal desky. Ale zpět k úvodní ochutnávce - "Stupid Little Things" stojí na základech zpěvaččina osvědčeného pop-rockového stylu, s nímž před lety bortila hitparády po celém světě. Úderné kytarovce dominuje její výrazný hlas, silná melodie i hitový refrén.

Videoklip se natáčel minulý měsíc v Mohavské poušti v Kalifornii a byl postaven hlavně na interpretce samotné, která se v něm dravě pouští do tance a energických gest. Z celého počinu je cítit především její radost, že se může znovu postavit za mikrofon. A jak je slyšet i vidět, rakovina jí ani napodruhé nesebrala skvělé pěvecké schopnosti, chuť do života a osobitost. Pokud o tom někdo ještě pochyboval, už nemusí. Anastacia se vrací ve velké formě.

Pro pořádek si ještě můžete prostudovat tracklist kolekce "Resurrection", která vychází již v první polovině května. Základní verze bude obsahovat tuto desítku písniček: Staring At The Sun, Lifeline, Stupid Little Things, I Don't Want To Be The One, Evolution, Pendulum, Stay, Dark White Girl, Apology, Broken Wings. Deluxe edice bude bohatší o kousky: Other Side Of Crazy, Oncoming Train, Resurrection, Left Outside Alone (Part 2).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY