shop.musicserver.cz
Nové desky pro 13. týden

Nové desky pro 13. týden

Vydáno: 23.03.2014 07:14 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

A máme tu další týden nabitý velkými jmény. Po mateřské se vrací Shakira, Tomáš Klus se mění s kapelou, Elton John připomene čtyřicetiletou žlutou cestu, rockovat budou My Chemical Romance, ze Států vystrčí růžky Aloe Blacc a ve Skotsku debutuje Nina Nesbitt. Sám sebe remixuje Avicii a ze záhrobí se ozve i Johnny Cash.

Pokud se v pondělí 24. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Shakira - Shakira (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / latino / rock

Shakira - Shakira
Kolumbijská zpěvačka Shakira Isabel Mebarak Ripoll, kterou zná celý svět pouze pod jejím křestním jménem, se díky těhotenství odmlčela na poměrně dlouhou dobu. Její poslední anglicky zpívaná deska vyšla v roce 2009 a španělsky zpívaná o rok později. Nyní se ale vrací znovu na hudební scénu a tento návrat v podobě eponymního desátého alba předznamenal první singl "Can't Remember To Forget You" nazpívaný společně s Rihannou. Vedle něj na standardní edici naleznete ještě dalších jedenáct písniček, včetně druhého reprezentanta "Empire". Většinu z nich si napsala Shakira sama, ale měla k tomu i armádu dalších autorů a producentů. Mezi ty nejznámější patří Max Martin, Dr. Luke, Steve Mac, Greg Kurstin, Hillary Lindsey nebo Chantal Kreviazuk, ovšem největší penzum práce odvedli Nasri (Justin Bieber, Michael Bolton, NKOTB) a Busbee (Lady Antebellum, Rascal Flatts, Daughtry). Už ze složení tohoto týmu je zřejmé, že půjde o poměrně pestrou nahrávku, kde se bude mísit pop s rockem, latino, taneční hudbou, ale i ska a dokonce i se špetkou reggae. Podtrhují to i další dva hosté countryový zpěvák Blake Shelton a kanadská reggae-popová formace Magic!. Pro fanoušky je navíc připravená i deluxe edice obohacená o tři další písničky.


Tomáš Klus - Proměnamě (distr. Bontonland)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Tomáš Klus a jeho cílová skupina - Proměnamě
Tomáš Klus si svým posledním albem "Racek" vydobyl na české scéně výsostné postavení. Prodalo se ho více jak šedesát tisíc kusů, vyšlo i na vinylu a Klus za něj získal Anděla, či cenu Žebřík. Nyní, po necelých třech letech, bude na něj navazovat novinkou s vícesmyslným názvem "Proměnamě", která přinese hned šestnáct nových písniček. Od předchůdců se bude lišit především ve zvuku, který je více kapelový. Tomáše Kluse totiž i na albu doprovází Jeho cílová skupina, jejímiž členy jsou pochopitelně Jiří Kučerovský a dále basista Jan Lstibůrek (Wabi a Ďáblovo stádo, "Blázinec") a bubeník Petr Škoda. Jejich účast se pak odrazila i v tom, že album je více orientované na hudební složku. Prvním singlem se stala písnička "Napojen", kterou jsme vám již představili. Zbývá pouze dodat, že první týden bude album dostání pouze v síti obchodů Bontonland, do běžné distribuce se dostane až později.


Aloe Blacc - Lift Your Spirit (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: soul / pop / r'n'b

Aloe Blacc - Lift Your Spirit
Panamsko-americký zpěvák Egbert Nathaniel Dawkins III, který si říká Aloe Blacc, není v hudební branži žádný začátečník. Na svém kontě má již dvě sólové desky, mezinárodní hit "I Need A Dollar" a samozřejmě i loňský megahit "Wake Me Up", který složil a nahrál společně s Aviciim. Není tedy divu, že jeho třetí deska už vybízí k pozornosti. Dostala název "Lift Your Spirit" a v německy mluvících zemích vyšla už loni v říjnu. Nyní ale zažívá obrození díky úspěchu ve Spojených Státech a dostává se tak i do zbytku světa. Přináší celkem jedenáct písniček na pomezí soulu, popu a r'n'b a vedle akustické verze "Wake Me Up" na ni naleznete například i další singl "The Man", do kterého Blacc zakomponoval i fragmenty velkého hitu Eltona Johna "Your Song". Ukázky dalších písniček uslyšíte v ukázek v internetovém obchodě Supraphonline.cz. My pouze dodáme, že s produkcí mu vypomáhali lidi jako DJ Khalil, Pharrell Williams, Theron Feemster, nebo Rock Mafia.


Ben Cristovao - Made In Czechoslovakia
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Ben Cristovao - Made In Czechoslovakia
Pokud se řadíte mezi fanoušky Bena Cristovaa, jistě už s napětím očekáváte vydání jeho nové desky. V pořadí třetí studiovka dostala titul "Made In Czechoslovakia" a čítá celkem šestnáct kousků, na kterých mladý rapper a tanečník spolupracoval se svými dvorními producenty The Glowsticks. Jako hosté se ve studiu objevili třeba Supa, Ezy či Ego. Sám autor své dílo hodnotí docela novátorsky: "Po dokončení alba jsem měl pocit, že jsme s producentem vytvořili něco, co změní pohled lidí jak na mě, tak na českou hudbu v budoucnu. Je tam totiž pár žánrů, které v češtině ještě slyšet nebyly. Síla tohoto alba je v jeho žánrové rozmanitosti a zároveň v jeho schopnosti vás po celou dobu táhnout dějem, protože songy jsou navzájem propojené." Většina písniček je totiž v češtině, angličtiny se dočkáme hlavně až v závěru nahrávky. Pokud si písně budete chtít poslechnout naživo, máte ideální příležitost na právě probíhajícím turné.


Johnny Cash - Out Among The Stars (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country / folk rock

Johnny Cash - Out Among The Stars
Ač se to zdá možná neuvěřitelné, loni tomu bylo právě deset let, co svět opustil Muž v černém Johnny Cash. I po takovéto době se ovšem najdou nahrávky, které do této nespatřily světlo světa. Jednou z nich je i "Out Among The Stars", kterou objevil syn Johnnyho Cashe teprve před dvěma roky. Nahrávka pochází z počátku osmdesátých let, kdy zpěvák spolupracoval s producentem Billy Sherrillem. Výsledkem jejich spolupráce bylo album "The Baron", ale jeho slabé prodeje zapříčinily, že nic dalšího tehdejší manažeři tomuto tandemu nevydali. "Out Among The Stars" přinese celkem dvanáct písniček, v nichž uslyšíte i dvakrát zpěvákovu manželka June Carter Cash a jednou Wylona Jenningse. Album bylo nově masterované a Marty Stuart, který byl ve studiu už před třiceti lety, do něj nahrál ještě nové party. O tom, že tato posmrtná deska padne do kategorie povedených, mohou napovědět ukázky Cashově webu.


My Chemical Romance - May Death Never Stop You (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

My Chemical Romance - My Death Never Stop You
Od poslední desky populárních rockerů My Chemical Romance uplynuly už bezmála čtyři roky a i když formace z New Jersey ohlásila před rokem rozpad, na pulty míří kompilace jejich největších hitů. Kromě těch nejznámějších kousků se fanoušci mohou těšit také na dříve nevydaný materiál včetně zcela neznámé "Attic Demos" a na jednu z posledních písní, na které muzikanti před svým odchodem pracovali ve studiu. Kompilace vychází v několika verzích a tou obsáhlejší je edice na CD a DVD. Druhý zmíněný nosič je napěchovaný videoklipy, ze kterých především skalní fanoušci ocení zejména dříve nevydanou "Blood". A pokud chcete do kapely naposledy pořádně investovat, zakupte si na jejich webu speciální edici, kde na vás čeká mimo jiné i tričko.


Elton John - Goodbye Yellow Brick Road (40th Anniversary Edition) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Elton John - Goodbye Yellow Brick Road
Loni tomu bylo čtyřicet let, co vyšla dnes již legendární deska Eltona Johna "Goodbye Yellow Brick Road", z které vedle titulního songu pocházejí takové hity jako "Bernie And The Jets", "Candle In The Wind", "Saturday Night’s Alright For Fighting", či "Funeral For A Friend / Love Lies Bleeding". Není tedy divu, že se Elton John rozhodnul ji připomenout výroční edicí. Ta vyjde hned v pěti podobách. Vedle standardní remasterované verze, bude k dostání i na Blu-Ray audiu a na vinylu. Pro fanoušky je pak připravená i deluxe edice s bonusovým CD, na kterém najdete dema, nepoužité skladby z nahrávání a také coververze některých hitů od interpretů jako Fall Out Boy, Emeli Sandé, Ed Sheeran, Zac Brown Band a dalších. Pro vyslovené fajnšmekry je už určena pěti-disková Super Deluxe Edition, doplněná o další dvě CD s koncertní podobou alba a dokumentárním DVD o jeho vzniku. Pod sukně právě této poslední můžete nahlédnou prostřednictvím ukázek na Supraphonline.cz.


Tip týdne

Asia - Gravitas (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: progresivní rock

Asia - Gravitas
Britská formace Asia funguje na poli progresivního rocku s tříletou pauzou od jednaosmdesátého roku. Nyní, po dvou letech, se opět hlásí o slovo s plnohodnotnou albovou novinkou "Gravitas". Nadcházející deska je jejich čtrnáctým dílem a jejími hlavními autory jsou pánové John Wetton a Geoff Downes. Nově se na albu podílel kytarista Sam Coulson, který loni v lednu nahradil Stevea Howea. Nahrávka čítá ve standardní edici devět kousků a v rozšířené deluxe verzi o dva kousky navíc. Vy se nyní můžete podívat a poslechnout si kousek "Valkyria", podle kterého se celá nahrávka měla původně jmenovat.



Nina Nesbitt - Peroxide (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / folk pop

Nina Nesbitt - Peroxide
Je to mladá dáma, pochází ze Skotska a dělá muziku na rozmezí folku a popu, kdo je to? Ne, tentokrát to není Amy MacDonald, ale Nina Nesbitt, která po šesti EPčkách konečně vydává i svůj dlouhohrající debut "Peroxide". Na něm ve standardní verzi servíruje třináct písniček, jejichž autorem je v prvé řadě ona sama s tím, že s některými ji vypomohli Lily Allen, Steve Mac (Westlife, Kelly Clarkson, JLS), Jake Gosling (Paloma Faith, Ed Sheeran, One Direction) a Iain Archer (Example, Snow Patrol, Jake Bugg). Nina Nesbitt přivítala na albu i jednoho hosta - irskou indie rockovou kapelu Kodaline. Ve Skotsku je "Peroxide" velkým hitem, a pokud se bude líbit i vám, rovnou vyhledejte deluxe edici, která nabídne o sedm písniček víc. Celou dvacítku můžete zkusit na Supraphonline.cz.


Avicii - True: Avicii By Avicii (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: taneční hudba / elektronika

Avicii - True: Avicii By Avicii
Švédský DJ a producent Avicii se díky hitům "Wake Me Up", "You Make Me" a "Hey Brother" vyšvihnul na špičku většiny světových hitparád. Nesmíme ale zapomínat, že stále patří i k velmi uznávaným remixérům, kdy jeho služeb využili i takoví umělci jako Kate Ryan, Madonna, David Guetta, Daft Punk nebo Enrique Iglesias. Jak ale napovídá název jeho nového alba "True: Avicii By Avicii", tentokrát zremixoval svoji vlastní poslední úspěšnou desku. Až na jednu výjimku v podobě písničky "Heart Upon My Sleeve" tak dostaly tanečnější podobu všechny skladby z původní "True". Celou desku si můžete poslechnout prostřednictvím Spotify a pro ty, kdo nevlastní účet na tomto portálu, jsou volně k dispozici alespoň ukázky na Supraphonline.cz.


Smetanovo trio - Klavírní tria (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

Smetanovo trio - Klavírní tria
Smetanovo trio se po brahmsovském kompletu na novince "Klavírní tria" ponořilo do světa hudby dvacátého století a z tohoto období si trio vybralo díla Maurice Ravela a Dmitrije Šostakoviče. Z odkazu francouzského impresionisty, který je v oblasti komorní hudby poměrně skromný, bylo jasnou volbou jeho jediné klavírní trio, dokončené ve spěchu před odchodem na frontu. V případě Šostakoviče nakonec volba padla na jeho první trio "Trio c moll", které složil v sedmnácti letech, a dále na invenčně bohaté a emocionálně kontrastní "Trio e moll", kde se už odráží doba vrcholící světové války. Jak si Smetanovo trio rozumí s moderními autory, zjistíte v internetovém obchodě Supraphonline.cz, kde je album k dostání také v digitálních formátech mp3 a flac.


Karel Kryl - Solidarita (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Karel Kryl - Solidarita
Letošní kulatá jubilea, sedmdesát nedožitých let a dvacet od předčasné smrti, jsou vhodnou příležitostí k připomínce Karla Kryla. Ačkoli by se mohlo zdát, že už bylo vydáno vše, není to pravda. Archiv Karla Kryla totiž právě poskytl dosud nevydanou nahrávku mnichovského koncertu z roku 1982 věnovaný polské Solidaritě. Záznam s jednoduchým názvem "Solidarita" je pohledem na jeho repertoár ze šedesátých a sedmdesátých let, doplněný o novinky z počátku osmdesátých. Nenajdete tu notoricky známé "Bratříčku, zavírej vrátka" nebo "Anděla", ale více než dvacet pro tu příležitost vybraných songů nejen v češtině ale i v polštině a němčině. Záznam, jehož ukázky jsou v internetovém obchodě Supraphonline.cz, je doplněný koncertními fotografiemi, dokumenty i fundovanou poznámkou Krylova knižního editora Jana Šulce.


Cermaque - Rodinné album (Indies Scope)
web / bandzone.cz / psali jsme
žánr: folk / alternativní folk

Cermaque - Rodinné album
Poněkud zvláštní, nicméně svým způsobem logický, název zvolil písničkář Jakub Čermák alias Cermaque pro svoji čtvrtou desku "Rodinné album". Nahrávka totiž vznikala v přelomovém období. Jakubovi a jeho dvornímu klarinetistovi Kajovi Machovi se během natáčení narodily dcery Agáta a Johanka, které se projevily ve skladbě "Antoníne", a posun do nové životní etapy je jedním z hlavních témat. Kromě členů obnoveného kapelního projektu Cirkus Cermaque na desce hostují i členové kapely Zrní, Martin Evžen Kyšperský ze skupiny Květy, akordeonistka a skladatelka Lucie Vítková, kytarista Rémy Reber, zpěvačky Raisa Basinho a Iamme Candlewick, či vicemistr světa ve hře na elektrické bicí Jarda Noga. Třináct skladeb, které uslyšíte na stránkách vydavatelství Indies Scope, dostalo oproti předchozím albům modernější zvukové pojetí, což mají na svědomí bratři Martin a Tomáš Havlenovi v libereckém studiu Resound. O mastering desky se postaral Ondřej Ježek ze studia Jámor.


Peter Aristone - 19 Days In Tetbury (Brainzone)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Peter Aristone - 19 Days In Tetbury
Slovenský zpěvák Peter Aristone, známý především jako frontman dnes již neexistující kapely Popcorn Drama, vydává své debutové album nazvané "19 Days In Tetbury". To vznikalo poslední dva roky pod dohledem producenta Grega Havera, který v minulosti pracoval na albech Manic Street Preachers, Catatonia nebo Bullet For My Valentine. Deska, která byla natočena během devatenácti dnů v britské vesničce Tetbury, se může pyšnit i několika hvězdnými hosty. Peter na ni nabízí společný duet s Melanie C ze Spice Girls pojmenovaný "Cool As You", který se pomalu dostává do rotací českých rádíí, dalšími hosty jsou například James Dean Bradfield z velšské kapely Manic Street Preachers nebo švédská zpěvačka Emmou Ejwertz.


Dále vychází:

100°C - Freaky Boys (mp3/flac) (Supraphon)
Berlin Comedian Harmonists - Die Liebe Kommt,Geht (Universal)
Bugge Wesseltoft - Ok World (Universal)
Coffinworm - Iv.I.Vii. (Mystic Production)
Dirge - Hyperion (Mystic Production)
Hark - Crystalline (Mystic Production)
Johnson/Roger Wilko - Going Back Home (Universal)
L.R.S. - Down To The Core (Mystic Production)
Lindsey Stirling - Lindsey Stirling/Deluxe (Universal)
Massacre - Back From Beyond (Universal)
Massacre - Back From Beyond/Ltd (Universal)
Menance - Impact Velocity (Mystic Production)
Ndidi - Dark Swing (Universal)
Order Of Isaz - Seven Years Of Famine (Mystic Production)
Pantera - Far Beyond Driven (20th Anniversary Edition) (Warner Music)
Pavel Bobek - Všem, dívkám../2CD (Universal)
Psalm Zero - The Drain (Mystic Production)
Savage Messiah - The Fateful Dark (Mystic Production)
Savage Messiah - The Fateful Dark (Mystic Production)
Tribute Abraxas - (Supraphon)
Tribute Abraxas - (mp3/flac) (Supraphon)
VladimíR MiŠÍK, - KrÁLovskÝ VeČEr (Supraphon)
VladimíR MiŠÍK, - KrÁLovskÝ VeČEr (mp3/flac) (Supraphon)

Vychází na vinylu:
Elton John - Goodbye Yellow Brick Road (Universal)
Massacre - Back From Beyond (Universal)
Pantera - Far Beyond Driven (20th Anniversary Edition) (Warner Music)
Wilko Johnson/Roger Daltre - Going Back Home (Universal)

Reedice:
Citron - Vypusťte psy! (Supraphon)
Děčínská kotva Supraphon 4 (80. léta) (Supraphon)
J. Krček - Dřevo se hudbou odívá (Musica Bohemica) (Supraphon)
Petr Spálený - Mám rád ticho (Supraphon)
Petr Spálený - Petr v Lucerně (Supraphon)
Václav Trojan - Princ Bajaja, Pohádky pro akordeon a orchestr (Supraphon)
Status Quo - Piledriver (Universal)
Škwor - Vyhlašuju boj (spec. edice) (Supraphon)
Škwor - Vyvolenej (Supraphon)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nedožité jubileum Karla Kryla připomene dvojvinylová kompilace "To nejlepší" (01.04.2024 19:13)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku (26.03.2024 15:00)
- Video: Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería" (25.03.2024 08:12)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele AC/DC Queen Themroc U2 Sia Taylor Swift Rush Bono Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu