Vladivojna La Chia chystá erotický projekt. Láká na něj skladbou "Tajemství (s)prostěradel"

14.03.2014 11:18 - Honza Průša | foto: Martin Chochola / musicserver.cz

Vladivojna La Chia vydá na konci jara erotickou novelu "Tajemství (s)prostěradel". Knihu, jejíž vydání můžete podpořit na crowdfundingovém serveru Hithit. Knihu, kterou bude doplňovat soundtrack. A právě z něj pochází i tato stejnojmenná píseň.

Skladba plynule navazuje na Vladivojninu tvorbu, kterou známe třeba z posledního alba "Šraf", tentokrát se zde ale ubíráme do nových, tajemných světů, takže správný kontext tu pochopíme zřejmě až spolu s četbou. I tak z něj ale dostatečně sálá slibovaný erotický náboj. Nevěříte? Poslechněte si to.

Mimochodem, sama autorka o písni na svém facebookovém profilu ve středu napsala: "Včera jsem dodělala zbrusu novou píseň, vztahuje se ke knížce a jmenuje se stejně 'Tajemství (s)prostěradel'. Některé názvy v textu jako Bukra nebo Červolet asi úplně nechytnete, protože se vztahují k příběhu dvou výjimečných ženských v knize... No, ale prostě jsem hrozně zvědavá, jak se vám ta písnička bude líbit! Brzy jí zveřejním a asi jsem se do ní už teď trošku zamilovala. Je v ní nějaké zvláštní hodně pozitivní světlo."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY