shop.musicserver.cz
K(r)ávoviny: zvracení s Lady Gaga a koukání na Rytmusův pupík

K(r)ávoviny: zvracení s Lady Gaga a koukání na Rytmusův pupík

Vydáno: 16.03.2014 14:00 v sekci Novinky - David Věžník | foto: facebook interpreta
V exnovinečkách se rovněž dozvíte, co si udělali Pharrell a will.i.am, jak moc Kelly Clarkson miluje electro, kolik písní na jedno album umí napsat Ed Sheeran, kolik knížek umí napsat Vladivojna La Chia a co nového u Lopezů, Arulpragasamů a Harrisů.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Kelly Clarkson
© thatgrapejuice.net
Nadějná americká zpěvačka (například "Anytime") Kelly Clarkson bude mít na své chystané desce song, který její producent Jesse Shatkin označil jako electronic banger. Srdeční stav předsedy Kellyina redakčního fan clubu kolegy Parkana budeme po poslechu řízného electra bedlivě monitorovat. (Popjustice)

Pokud jste nesehnali lístek, abyste se mohli z ixté řady v pražské O2 areně nebo z enté řady sálu v Las Vegas koukat na projekční plátno s miliondolarovým pianem a Eltonem Johnem, nemusíte smutnit. Kupte si lístek na 19. března třeba do kina ve Štětí, můžete na projekční plátno s miliondolarovým pianem a Eltonem Johnem koukat třeba tam. (musicserver)

Skrillex na sklonku své kariéry vydává své debutové album a zdarma ho dal k poslechu na net ještě před jeho vydáním. (musicserver)

Ed Sheeran pro svou novou řadovku napsal už sto dvacet skladeb! To je stejné množství, které pro každé své album napsal Jan Nedvěd. (musicserver)

Hymnu mistrovství světa v letech na lyžích v Harrachově zazpívala naživo ve čtvrtek 13. března Jitka Charvátová, což bylo spravedlivé, poněvadž tatáž zpěvačka nazpívala rovněž i její studiovou verzi. (musicserver)

Pátý červen letošního roku bude významným dnem pro všechny slečny a transvestity, kteří se chtějí líčit jako Lorde. (musicserver)

Když už mluvíme o této neúnavné sběratelce výročních cen, její song "Team" si při poslední návštěvě do studia britského BBC Radia 1 střihli CHVRCHES. (Pitchfork)

Divoženka Imogen Heap spoiluje! (YouTube)

Režiséři Karl Erik Brøndbo a Hallvar Witzø třitisícestočtyřiačtyřicetkrát vyfotili skandinávskou senzaci Farao a pak z toho udělali klip k jejímu songu "The Hours". Cool, ne? (musicserver)

(Prý) Karel Kryl 21. století Cermaque naservíroval fanouškům první ochutnávku z chystaného "Rodinného alba" a je to pěkná krylovina. (musicserver).

Kloboučník Pharrell Williams a návrhář will.i.am konečně urovnali svůj léta se táhnoucí spor o používání slovního spojení "I am" ve svých módních a jiných značkách. Ovzduší v Moravskoslezském kraji to však nezlepšilo. Komplikovaný případ detailně zpracovali kolegové z Popjustice. (Popjustice)

hate

Oprašte pazourky, Queens Of The Stone Age aka QOTSA secvičí nějaké písničky a zahrají je v srpnu na místě, které si říká Forum Karlín. (musicserver)

Mathangi Maya Arulpragasam aka M.I.A. a její syn si na mobilu pustili kousek remixu, který tahle londýnská Srílančanka vytvořila k hitu "Flawless" od Beyoncé, natočili se, jak na song pěkně paří, a pak to mamka Maya nahrála na Instagram, aby z toho něco měli i jiní. (Instagram)

Populární slovenský rapper (např. "Skit / Miro Stylo") Rytmus Pyčo se pochlubil celému světu svým novým tetováním a starým, ale o něco hubenějším pupkem. (Šíp)

Je skoro jaro, a tak Calvin Harris natočil písničku o létě, které přijde hned po jaru. (YouTube)

Známá ostravská údernice a spisovatelka Vladivojna La Chia k chystané erotické novele "Tajemství (s)prostěradel" zveřejnila píseň, ve které je "nějaké zvláštní hodně pozitivní světlo". Sluníčkově jarní. (musicserver)

Anastacia Lyn Newkirk aka Anastacia se vrací. (musicserver)

Jennifer Jenny J Lo From The Block Lopez vypustila prudce feministické video ke svému nejnovějšímu smash hitu "I Luh Ya PaPi". (YouTube)

Zaz už není dítě, víme? (musicserver)

Lady Gaga se ve jménu artu (a popu) nechala pozvracet a, plna dojmů a inspirace, 22. března představí nové video. (musicserver)

Výrazná osobnost současného popu Sia, která rovněž dělá svoje vlastní písničky, jednu z nich, tu nejnovější se jménem "Chandelier", představí v pondělí 17. března, což je hned z kraje příštího týdne. (Popjustice) A přesně tady jsou její tři sekundy!

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože slovenští bratia mají za sebou první kolo prezidentských voleb.


NÁZORY
  • hezký přehled, ale... (Martin, 16.03.2014 14:47) Reagovat

    Hezky napsané, stručný přehled, co se stalo :) jen jsem moc nepochopil toto: Nadějná americká zpěvačka (například "Anytime") Kelly Clarkson - co je myšleno tím "nadějná"? Už má přes 10 let kariéry za sebou :-D a například "Anytime" jsem taky moc nepochopil :-D Díky za vysvětlení :)

    • Re: hezký přehled, ale... (David Věžník, 17.03.2014 07:42) Reagovat

      Martine, vysvětlím vám to rád, je to strašně jednoduchý - je to nadsázka. Používá ji třeba server Popjustice. V Česku s tím začínáme... ;-)

      • Re: hezký přehled, ale... (Martin, 17.03.2014 09:09) Reagovat

        Já jsem si říkal, že to bude určitě něco takového, díky za odp. :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Unikátní projekt Universal Underground nabídne Velvety v symfonickém provedení (22.02.2024 12:12)
- Video: The Rolling Stones s Lady Gaga zahráli "Sweet Sounds Of Heaven" naživo. A je to strhující paráda (27.10.2023 14:00)
- Audio: Rolling Stones si do studia pozvali Lady Gaga a Stevieho Wondera. Výsledkem je jiskřivá balada "Sweet Sounds of Heaven" (29.09.2023 07:38)
- Na novince Rolling Stones hostují i Paul McCartney, Lady Gaga, Elton John a Stevie Wonder (19.09.2023 13:12)
- Naživo: Finále Mad Cool Festivalu obstarali Red Hot Chili Peppers, mile překvapili The Rose, nemile naopak mizerná dvojice M.I.A. a Ava Max (27.08.2023 13:58)
- Naživo: Lorde se na Szigetu měla místo třpytek vyválet radši v peří, Macklemore se opakoval. Zachránkyní pátého dne byla Caroline Polachek (18.08.2023 07:56)
- Fotogalerie: Macklemore, Lorde a Carolina Polachek na Szigetu potěšili svoje fanoušky (17.08.2023 13:11)
- Audio: Britney Spears a will.i.am znovu spojili síly. Singl "Mind Your Business" ale velká očekávání nesplní (24.07.2023 17:25)
- Naživo: Marek Ztracený míří do Wembley. Euforii fanoušků Poseidona z Wishe ale v Edenu brzdily technické nedodělky (17.06.2023 11:36)
- Elton John otevřel síť pop-up shopů s brýlemi. Část výdělku půjde na pomoc lidem žijícím s HIV (13.04.2023 12:58)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen AC/DC Kabát Sia U2 Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu