DVBBS & Borgeous feat. Tinie Tempah - Tsunami (Jump)

29.01.2014 13:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanadské elektronické duo DVBBS existuje teprve od roku 2012, ale již stihlo zabodovat pár slušnými klubovými tracky a remixy. Jejich aktuální novinka vznikla ve spojení s americkým DJem Johnem Borgem, který vystupuje pod uměleckým jménem Borgeous, a jde o novou verzi jejich loňského velkého hitu "Tsunami". Na předělávku nazvanou "Tsunami (Jump)" si pánové na pomoc přizvali i britského rappera Tinie Tempaha. Ten neměl k taneční hudbě nikdy daleko (stačí vzpomenout na song "Miami 2 Ibiza" se Swedish House Mafia) a i v případě skákající novinky hraje prim.

Vizuál k této písni je bohužel vcelku odfláknutý - žádný originální nápad, žádná zápletka, prostě jen silácká gesta rappera prokládaná záběry na baletící pár. Tedy průměr, ale v klubech bude song jistě i tak velmi brzy dunět.

Mimochodem, pokud byste chtěli kanadské duo DVBBS vidět naživo při jejich úplně prvním vystoupení v České republice, zakroužkujte si v kalendáři 7. květen. Pánové totiž patří k headlinerům dalšího dílu halovky Magnetic, kde tentokrát vystoupí například i Martin Garrix, Deniz Koyu nebo Dannic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY