Novinečky ke kávičce: lenora Dary Rolins, velký návrat Shimiho a Rihanna kouřící čtoucí

24.01.2014 08:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Stine Bramsen
© Stine Bramsen
Příležitostná porotkyně a občasná zpěvačka Dara Rolins zápasí se zimní lenorou. Jeden den se jí nechtělo ani vylézt z postele, a tak se raději vyfotila a výsledek, který deník Šíp popsal jako "INTIMNÍ FOTKU!", nahrála na internet. (Šíp)

I v naší redakci oblíbení dánští Alphabeat mají pauzu. Asi. Protože jejich zpěvačka Stine Bramsen chystá na letošek sólovou desku. A na netu už visí živá performance a nově taky dvouminutová ukázka prvního singlu. Ten se jmenuje "Prototypical". (Soundcloud)

Pozor! Pozor!! Pozor!!! Jarek "Co je Shimi?" Šimek hlásí návrat na hudební scénu. Nachystal dvojcédéčko a nový klip a na slavnostní křest přišli mimo jiné herec Jiří Krampol, princ Pavel Trávníček nebo chanteuse Ilona Csáková, která z výsledku prý byla nadšená. Shimi navíc dostal "nabídku, která ho posune za hranice České republiky". Děkujeme. (Šíp)

Bruce Springsteen vyzdvihl přínos Kanye Westa. Klobouk dolů. Jestli vášnivý motorkář a ještě vášnivější milovník v jedné osobě oceňuje dlouholeté hudební aktivity pana The Bosse Of Philadelphia, zdroje mlčí. (musicserver)

Katarína Landlová se dostala na stránky Deníku! Finalistka předloňského ročníku lokální soutěže jménem Česko Slovensko má talent vydává album a propaguje ho klipem k písni "Lepší holky", ve kterém jí hrají jen chlapi. Třeba Martin Pyco Rausch. (Deník)

Rihanna je zase ve studiu. Asi z toho bude nová deska. Nebo aspoň singl. A pak deska. Tvrdě pracuje - kouří a čte. A nechá se u toho fotit. (Instagram)

Airfare si přizvali do studia Moniku Bagárovou! Jaký to nádherný den! (iDnes)

Minimálně dva pokusy o infarkt, čtyři uroněné slzičky a jedno "Not this again!" jsou hlášeny v souvislosti s tweetem, který vyslala do světa original Sugababe a nyní členka dámského popového tria Mutya Keisha Siobhan Mutya Buena. Slova: "Gym diet and letting go to any1 that dnt make me feel good," následovaná osudovou větou: "Time to move on," však management skupiny označil jako "zcela nesouvisející s děním v triu". Ufffff! (Mirror)

První čtvrtletí nového roku se blíží do své poloviny, a to znamená jediné: nejvyšší čas na náš výroční žebříček. První část domácí sekce už je venku! A další budou následovat! (musicserver)

A svůj žebříček budete mít letos i vy, naši čtenáři. Ale jenom jestli pošlete svoje tipy na nejdůležitější nahrávky roku 2013 kolegovi Malarovi do konce ledna! Tak šup šup! (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Zaz zas vystoupí na Colours.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY