Vlasta Horváth - Přihořívá

27.12.2013 15:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Po Vlastovi Horváthovi jakoby se slehla zem. Osm let po vítězství v druhé řadě soutěže Česko hledá SuperStar natočil dvě rozporuplná řadová alba a poté zmizel z éteru i obrazovek. To ale neznamená, že by hudební kariéru zabalil, naopak svojí mravenčí prací a pravidelným koncertováním si vydobyl solidní fanouškovskou základnu a nyní hlavně na její přání dokončil první autorskou vánoční píseň.

"Impulsem pro složení vánoční písně pro mě byli především moji fanoušci. V průběhu uplynulých let na mě neustále apelovali s tímto přáním, ale vždycky z toho nakonec sešlo. Za to, že nezůstalo u planých slibů a píseň je konečně hotová, patří velký dík kamarádce Elišce Hlavové, která pro mě otextovala nejen 'Přihořívá', ale i další skladby z připravovaného alba," říká Vlasta Horváth.

Jeho sametový hlas působí v kontrastu s trochu rockovějším spodkem a celé písničce dodává nádech malebnosti. Možná by neuškodilo malinko protáhnout stopáž o nějaké to sólo a přidat trošku víc muzikantství. To ale neubírá písničce na příjemnosti a byla by škoda, kdyby ji česká rádia ve vánočním čase opomíjela.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY