Podívejte se na "The Monster" Eminema a Rihanny

17.12.2013 09:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Eminem - The Monster (feat. Rihanna)
© facebook interpreta
Více než sedmdesát milionů poslechů audia na VEVU, první příčka americké i britské singlové hitparády, bohatá masírka rádií - to je vizitka nejnovějšího duetu Eminema a Rihanny "The Monster". Už teď je jasné, že vzájemná chemie rapového krále a barbadoské zpěvačky opět zafungovala. Nástupce tři roky starého megahitu "Love The Way You Lie" se nyní dočkal také svého vizuálu.

Déle než pět minut trvající explicitní snímek se nese v potemnělém duchu a svým pojetím následuje depresivní text písně, v němž se Eminem pere se svými životními démony. Ti jsou v klipu retrospektivně zobrazováni v podobě nejslavnějších momentů jeho kariéry a pomoci vypořádat se s nimi má jedenačtyřicetiletému rapperovi psychoterapeutka Rihanna, která si během léčby prozpěvuje návykový refrén. K vidění jsou tak záběry ze starších klipů americké hiphopové ikony, objetí s Eltonem Johnem i tradičně provokativní vizáž krásné RiRi.

"The Monster" je v pořadí již čtvrtým videoklipem z aktuální desky Eminema "The Marshall Mathers LP 2". Nahrávka v listopadu debutovala na vrcholu americké albové hitparády s téměř osmi sty tisíci prodaných kopií, tedy cifrou, která se vedle takřka milionového Justina Timberlakea řadí k nejvyšším číslům roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY