Kelly Clarkson - Underneath The Tree

05.12.2013 08:13 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Vánoční deska "Wrapped In Red" Kelly Clarkson sice svým roztříštěným zvukem žádný hudební zázrak nepřinesla, prodeje však mohou čerstvě těhotnou zpěvačku docela těšit. Album začátkem listopadu debutovalo na třetím místě americké hitparády a vzhledem k minimálním propadům se stále drží v Top 10. A protože Štědrý den se nezadržitelně blíží, má nejspíš vítězka prvního ročníku soutěže American Idol ještě na pár týdnů vystaráno.

Videoklip k pilotu "Underneath The Tree" se naštěstí obešel bez zbytečných nastrčených příběhů a umělého předstírání sváteční dokonalosti (na což doplatil nedávný snímek Leony Lewis), tematika blížících se Vánoc se v něm ale logicky promítla. Zachycení živého vystoupení u obřího stromu se skvěle šlapající kapelou a zejména jistým výkonem interpretky přidává už tak rozjeté písní na návykovosti. Trochu toho vánočního divadla samozřejmě nechybí, avšak v únosné míře.

Kelly Clarkson se tentokrát decentnější vizuální pojetí jednoznačně vyplatilo, koneckonců právě na koncertních pódiích umí svůj talent prodat nejlépe. Na případné vystoupení v České republice si však musíme zatím nechat zajít chuť, neboť rýsující se bříško naznačuje, že sympatickou plavovlásku nyní čekají jiné (možná příjemnější) starosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY