Kate Nash si pro fanoušky přichystala vánoční EP

04.12.2013 16:33 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Kate Nash - Have Faith With Kate Nash This Christmas
© facebook interpreta
Také šestadvacetiletá britská interpretka Kate Nash podlehla nakažlivé vánoční náladě a konec roku svým příznivcům zpříjemňuje vydáním svátečního EP "Have Faith With Kate Nash". Jedná se tak o druhý studiový počin tohoto roku. Už v březnu se nám předvedla třetí řadovkou "Girl Talk", na které se z popové písničkářky úspěšně přetransformovala v rockerku inspirovanou kapelami ze škatulky riot grrrl.

Rozhodnutí vydat vánoční EP odůvodnila držitelka ocenění Brit Awards takto: "Miluju Vánoce a starou tradici psaní původního materiálu pro ně. Už loni jsem pro americký internetový magazín Rookie nahrála song 'Faith', a tak moc se mi to zalíbilo, že jsem se rozhodla pokračovat i v roce letošním."

Kromě nových verzí klasických vánočních skladeb se v tracklistu našlo místo třeba i na rozchodový song. "'I Hate You This Christmas' je o rozchodu, který vám kompletně zničí svátky. Zjistíte, že jste byli podvedení, jdete domů a je vám trapně, že to musíte přiznat rodičům. Mít zlomené srdce o Vánocích je na ho*no!"

"Have Faith With Kate Nash This Christmas" obsahuje následující pětici písniček: I Hate You This Christmas, Silent Night, Christmas Is In The Air, Auld Lang Syne, Faith. Pod článkem si můžete pustit ípíčko uzavírající "Faith".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY