Arakain a Dymytry představí svá nová alba na společném turné

09.12.2013 10:37 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Arakain a Dymytry plakát
© facebook interpreta
Dvě v tuzemsku velmi známé metalové kapely Arakain a Dymytry se chystají představit netradiční projekt. Rozhodli se udělat společnou koncertní šňůru, na níž představí svá nová alba.

"Připravujeme turné, které začíná 7. března 2014 na tradičním místě v Polné u Jihlavy. Čítá dvacet zastávek po celé ČR a jedno vystoupení na Slovensku. Posledním koncert bude 2. května v Kadani," říká manažer Arakainu Petr Kubáň . Fanoušci se mohou těšit na nejžádanější hity obou kapel, ale také na unikátní propojení obou formací na jednom pódiu. O novinky a překvapení rozhodně nebude nouze.

"Třešničkou na tomhle metalovém dortu bude společná bubenická show špičkových bubeníků - Miloše Meiera z Dymytry a Lukáše Doksanského z Arakainu, firemních hráčů světové značky Tama," dodává Petr Kubáň. Jako hosta si tyto dvě legendy pozvaly kapelu Modesty&Pride. Dojem z celého turné pak umocní, jak už je zvykem, špičková zvuková a světelná technika sestavená speciálně pro jedinečné jarní turné.

Vstupenky je možné zakoupit už od konce listopadu v předprodejních sítích Ticketportal a Ticket-Art, ale také v e-shopech obou kapel, kde budou k dostání ve zvýhodněném balíčku. Termíny a místa vystoupení kapel najdou fanoušci na oficiálních stránkách obou kapel arakain.eu a dymytry.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY