Peter Cmorik vydává čtvrté studiové album "... o Tebe"

26.11.2013 08:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Peter Cmorik - ...o Tebe
© facebook interpreta
U našich východních sousedů na Slovensku už Slávika zrušili. Jako poslední vítěz mužské kategorie tak je navždy v historických pramenech zaznamenán Peter Cmorik. Ten si nyní pro své fanoušky přichystal zcela nové studiové album s názvem "…o Tebe".

U většiny písní na této nahrávce je jako autor melodií napsán on sám, s texty si ale nechal pomoci od Miroslavy Vorobjevové, Vlado Krausze nebo od Jany Kirschner. Ta se skladatelsky projevila i jako autorka muziky dvou písní.

V pořadí čtvrté studiové album tohoto interpreta je zároveň prvním, které vyprodukoval pod vlastním vydavatelstvím. "Je to pro mě nová zkušenost, pracovali jsme na této desce jiným způsobem než na předešlých a společnými silami jsme ji i produkovali a nechali věci plynout vlastní cestou. Nic jsme neznásilňovali, a proto mám pocit, že je přirozená a na nic si nehraje," řekl Cmorík.

"Mám na ní asi největší autorský přínos ze všech předešlých desek, a proto mi i nejvíc přirostla k srdci. Děkuji Janě Kirschner za dvě písničky, které jsou krásné a doufám, že spolu s ostatními zanechají dobrý dojem z poslechu," dodal. Zájemci najdou na albu i bonus v podobě vánočního duetu Cmoríka s jeho přítelkyní Mirkou Partlovou "Len tento deň" a samozřejmě aktuální singl "Každá minúta".

Peter Cmorík je vítězem druhé řady Slovensko hľadá SuperStar. Na debutové a úspěšné album "Nádherný deň" dokázal navázat deskami "Žijem ako viem" a "Jedno si želám".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY