Android Asteroid zahrají v polovině prosince v Lucerna Music Baru

08.12.2013 09:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Android Asteroid plakát
© facebook interpreta
Už nějakou dobu letí a již brzy nevyhnutelně zasáhne. Fatálně a devastačně, jak z nějakého divokého proroctví. Epicentrum dopadu bude blízko. Čas se nachýlil. Konec nudy přichází. Den D je středa 18. prosince. Právě ten samý den v Lucerna Music Baru dopadne Android Asteroid. Bude to hudební úkaz. Zbude jen kráter. Přijďte se na něj mrknout. Když jen kvůli němu přiletí i DJ Vadim a Yarah Bravo z Londýna a DJ Robot z Letné, je snad jasné, že tenhle neopakovatelný div bude stát za to.

Jasně. Abbey Road. A Red Bull Studio. A Londýn. A all stars sestava muzikantů. A hosté DJ Vadim a Yarah Bravo a Robot... Možná už je to nafouklé moc, co? Ale někdy holt může i suchý výčet faktů a konstatování skutečností vypadat jako chvastounské stavění na odiv. A je zcela zásadní rozdíl, když někdo někde nahrává kvůli tomu, co tam umí, a aby pak mohl pouštět a hrát výsledek, protože by to tak jinde nenahrál. Anebo když někdo někde nahrává kvůli tomu, aby měl fotku do turistického alba "Já a… na místě XX" a nabil ostrýma na vyprávění za dlouhých zimních večerů.

Jak to celé proběhne? Že party mašinu nastartuje a do provozní teploty dostane DJ Robot, to je asi jasné. Pak přijde to hlavní - koncert Android Asteroid. A DJ Vadim s Yarah Bravo se potáhnou kvůli jedné pecce? "Surrounded" je sice skvělá záležitost, ale i tak by to byla blbost. DJ Vadim a Yarah Bravo převezmou po koncertě AA otěže a jejich společná show bude taková afterparty celého intergalaktického večírku. Což jde, ne?

Takže ještě jednou: středa, 18. prosince, 20:00, Lucerna Music Bar Praha, Android Asteroid, DJ Vadim, Yarah Bravo a DJ Robot.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY