Ricky Martin nazpívá oficiální hymnu MS ve fotbale 2014

18.11.2013 12:27 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ricky Martin
© last.fm
Sice ještě kvůli právě probíhající baráži nejsou známi všichni účastníci fotbalového mistrovství světa, to ale ve své podstatě už klepe na dveře. V roce 2014 ho přivítá Brazílie a organizátoři se v současné době zabývají mimo jiné i oficiální hymnou celé akce.

Mezinárodní fotbalová federace FIFA nyní čeká na návrhy hudebníků, které mohou posílat už od prosince. V lednu poté FIFA zúží počet kandidátů na dvacet. Experti s fanoušky následně vyberou kvintet těch nejlepších a z něj už bude vybírat celkového vítěze porota. Jedním z jejích členů bude i známý zpěvák Ricky Martin, kterému se dostalo cti vítěznou píseň také nazpívat. Pro Martina to nebude úplná novinka, hymnu fotbalového svátku nazpíval už v roce 1998 v podobě hitu "La Copa De La Vida (The Cup Of Life" pro mistrovství ve Francii.

Oficiální píseň Mistrovství světa ve fotbale 2014 bude představena krátce před začátkem turnaje v červnu roku 2014. My si zatím můžeme připomenout hymnu zpěvačky Shakiry z předcházejícího ročníku, který v létě roku 2010 hostila Jihoafrická republika.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY