James Arthur vybírá z debutu další singl

15.11.2013 13:09 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

James Arthur - James Arthur
© facebook interpreta
James Arthur, hvězda deváté řady britského X Factoru, s ničím nespěchal a svůj první sólový počin vydal téměř po roce od vítězství v soutěži. Ačkoli deska debutovala na druhém místě britského albového žebříčku, kritici si na ní pěkně smlsli. Rozporuplné přijetí však neznamená automaticky házení flinty do žita, muzikant se k situaci staví čelem a z debutu vybírá další singl. Tentokrát skladbu "Recovery".

Nadšení spojené s jejím vydáním sdílel interpret na jedné ze sociálních sítí. Silná píseň s dramatickým nábojem patří ke skladbám, jež jsou na eponymní desce Jamesovi k srdci nejblíže, a rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co nahrávka nabízí. Mimo samotného hudebníka se na tracku podíleli i Ina Wroldsen a Tiago Carvalho, který současně stojí za jeho produkcí.

Čerstvě oznámený singl bezesporu zazní i na březnovém pražském koncertu v Lucerna Music Baru. O něj projevila veřejnost nebývale velký zájem. Od zahájení prodeje se během první půlhodiny vyprodala téměř třetina všech vstupenek. Pořadatelé tedy vybízejí všechny, kteří mají zájem vidět charismatického zpěváka naživo, aby s jejich nákupem příliš neotáleli. Zároveň také varují, že show nelze přesunout do větších prostor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY