Skupina Boston hlásí comeback na hudební scénu

15.11.2013 10:33 - Roman Výmola | foto: facebook interpreta

Boston
© www.bandboston.com
Americká rocková skupina Boston z Bostonu ohlásila comeback. Uvolnila do světa první singl "Heaven On Earth" z chystaného, dlouho očekávaného šestého alba, které nese název "Life, Love & Hope". Internetovou šuškandou se nese, že se fanoušci rozhodně mají na co těšit. Deska vychází 3. prosince v Americe a 9. prosince v Evropě.

Naposledy o sobě dali Boston vědět v roce 2002, kdy vyšla prozatím poslední nahrávka "Corporate America". V roce 2007 potkala seskupení tragedie, když si Brad Delp sáhl na život. Brada poté nahradil Tommy DeCarlo, který spolu s Tomem Scholzem sdílí hlavní vokály.

Kapela se proslavila hlavně v druhé polovině sedmdesátých let, kdy vydala desku s prostým názvem "Boston". Ta obsahovala slavné hity jako "More Than A Feeling", "Smoking" či "Peace Of Mind". V USA se právě tato studiovka stala sedmnáctkrát platinovou (prodalo se jí zde více jak sedmnáct milionů kopií). Právě toto první album se stalo nejslavnější a Bostonu se dále nepodařilo úspěšněji prorazit, i když své fanoušky si rozhodně získala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY